FőoldalKonstruktőrElérhető a CoDeSys szoftvercsomag a Renesas V850E2/MN4 mikrokontrollereihez
2011. december 23., péntek ::

Elérhető a CoDeSys szoftvercsomag a Renesas V850E2/MN4 mikrokontrollereihez

A Renesas Electronics Europe és partnere, a 3S-Smart Software Solutions bejelentették a 3S CoDeSys nevű, Renesas V850E2/MN4 sorozatú mikrokontrollereket támogató, automatizálási szoftvercsomagjának elérhetőségét. A V850E2/MN4 sorozatú mikrokontrollereket kifejezetten az ipari automatizálási piac igényei szerint, egychipes megoldásként tervezte meg a Renesas

Jelenleg ezek a legnagyobb számítási teljesítményű, flash-alapú mikrokontrollerek az iparban, és több, mint elegendő teljesítményt nyújtanak PLC-s és teljes inverter vezérlő algoritmusok futtatásához egyetlen chipen. A V850E2/MN4 mikrokontrollerekben dupla, 32-bites V850E2M CPU-mag dolgozik, így a fejlesztők könnyen szétválaszthatják a vezérlési és az alkalmazási oldalt.
Világszerte több ezer felhasználó fejleszti ipari automatizálási IEC 61131-3 megoldását a CoDeSys szoftverrel. Az egyszerű és nagy bonyolultságú alkalmazások fejlesztését is támogató, teljes funkcionalitású CoDeSys vált az évek során az első számú, gyártófüggetlen, ipari automatizálási szoftverré. A program támogatja a professzionális szoftverfejlesztést minden aspektusból, természetesen kiemelten kezelve az automatizálási iparág egyedi követelményeit, így az integrált Fieldbus kezelést, a vizualizációt, mozgásvezérlést stb.

A Renesas Electronics Europe honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény