FőoldalKonstruktőrÚj tuner IC család prémiumkategóriás járműipari szórakoztatóelektronikai rendszerekhez
2011. december 28., szerda ::

Új tuner IC család prémiumkategóriás járműipari szórakoztatóelektronikai rendszerekhez

A Silicon Laboratories bemutatta az autóipar számára a legfejlettebb tuner IC családját, amelyet kiváló rádiófrekvenciás teljesítmény, fejlett jelfeldolgozási képességek és kedvező költségek jellemeznek. A kiváló ár/érték arányú Si476x tunercsalád osztályelső teljesítményt nyújtó megoldás autós infotainment rendszerekhez és fejegységekhez, legyen szó akár top autóipari beszállítókról, vagy harmadik feles termékgyártókról

A Silicon Labs a legnagyobb autóipari trendeknek megfelelően fejlesztette ki az Si476x családot. Az új vevők a cég szabadalmaztatott, alacsony középfrekvenciás, digitális technológiáját használják, a hagyományosan külső alkatrészeket pedig integrált formában tartalmazzák. A moduláris architektúra révén skálázható, többtuneres rendszerek építését is támogatják, és kompatibilisek valamennyi, globális műsorszórási sávval, az AM/FM-mel, LW, SW, NOAA, FM RDS, AM/FM HD Radio stb. változatokkal. A HD Radio technológiát fejlesztő iBiquity Digital Corporation bevizsgálta és jóváhagyta az Si476x családot, mint AM/FM HD Radio vételre alkalmas áramkört.

Az Si476x az első olyan tuner IC megoldás az autóipar számára, amely valóban használható optimális kombinációban digitális jelprocesszorokkal, lehetőséget adva költséghatékony rendszerek építésére. Az Si476x integrált RF front-endjének kiváló linearitása, és az integrált rádiós DSP és mikrovezérlő kiváló RF dinamikatartományt és többutas fading elleni immunitást nyújtanak.

A kompakt, 6×6 mm-es, 40 kivezetésű, QFN tokozású Si476x IC-k a vállalat népszerű, Si474x és Si475x sorozatú tuner IC-i mellett kerülnek forgalomba, amelyek elsősorban a költségérzékenyebb, belépő- és középkategóriás rendszereket célozzák meg. Az Si476x családdal a Silicon Labs célja a prémiumkategóriás, legigényesebb autós szórakoztatóelektronikai rendszerek.

A Silicon Laboratories honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény