FőoldalKonstruktőrITT ICS CFast kártyacsatlakozó: megfelelt
2011. november 21., hétfő ::

ITT ICS CFast kártyacsatlakozó: megfelelt

Az ITT Interconnect Solutions vállalat bemutatta ultrahangos hegesztéssel gyártott, kétdarabos csatlakozóját, amelyet a Compact Flash Association szervezet által kiadott, legfrissebb CFast szabványok figyelembevételével tervezett meg. A növekedő felhasználói elvárások alapján megalkotott CFast szabvány lényegében a Compact Flash (CF) és ATA Serial Transport (AST) technológiák kombinációjából született, és rugalmas, nagy sebességű működést biztosít az olyan, adattárolási szempontból igényes alkalmazásokban, mint digitális fényképezőgépek, hordozható elektronikai termékek, komputerek, orvosi eszközök

Az ITT ICS új CFast csatlakozói és foglalatai kielégítik az új CFA szabályozások párhuzamos (PATA) és soros (SATA) interfészekre vonatkozó követelményeit is, a Type I és Type II specifikációk vonatkozásában egyaránt. A CFast burkolati elemek tartalmaznak egy rozsdamentes acélfedő köré fröccsöntött, igazító vezetőkkel ellátott műanyag keretet is, amely jelentősen egyszerűsíti a gyártást. Az összeillesztett burkolatot ultrahanggal hegesztik össze, amely rendkívül strapabíró és biztonságos konstrukciót eredményez.

Az ITT ICS CFast kártyakitekkel bármely, a CFast-ben definiált alkalmazás megvalósítható, opcióként pedig elérhető a Mylar anyagú szigetelés is, amely bármely specifikációra méretezhető. A 10 ezer csatlakoztatási ciklus élettartamú csatlakozók elérhetők Type I és Type II változatban is a szabvány szerint, és rendelkeznek RoHS tanúsítvánnyal. Az ITT ICS kínálatában ultrahangos hegesztő berendezések is megtalálhatók az új termék támogatása végett. A további alkalmazási lehetőségek között a digitális videorendszerekről, biztonságtechnikai termékekről, ipari és nagyvállalati adattároló rendszerekről érdemes említést tenni. Vonatkozó alkalmazási jegyzetek a vállalat honlapjáról letölthetők.

Az ITT Interconnect Solutions honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény