FőoldalKonstruktőr16 V-os műveleti erősítő 135 µA nyugalmi árammal
2011. április 04., hétfő ::

16 V-os műveleti erősítő 135 µA nyugalmi árammal

A Microchip nemrég megjelent MCP6H01 és MCP6H02 (MCP6H01/2) általános felhasználású műveleti erősítői 1,2 MHz erősítés-sávszélesség szorzattal és 3,5 ... 16 V tápfeszültség-tartománnyal rendelkeznek. További jellemzőjük az alacsony nyugalmi áram, amely tipikusan 135 µA, a maximum 3,5 mV ofszetfeszültség, a tipikusan 100 dB közös modusú elnyomási tényező (CMRR) és a tipikusan 102 dB tápelnyomási tényező (PSRR)

Az MCP6H01/02 a maximum 16 V-os tápellátással rendelkező alkalmazásokat célozza meg, mint például: orvosi elektronika (hordozható készülékek, szív- és vérnyomásmonitorok); jármű-elektronika (azonosító-, hőmérséklet- és áramlásszenzorok); ipar (magas oldali áramérzékelés tápegységekben). Ezek az eszközök magas CMRR- és PSRR-értékeinek köszönhetően jobb zajelnyomással rendelkeznek. A kis áramfogyasztás és a helytakarékos tokozási opciók együttesének köszönhetően ideálisak hordozható alkalmazások számára is.
A tervezés segítésére a Microchip honlapjáról letölthetők az eszközök kapcsolási szimbólumai és panelhuzalozás-rajzolatai. A semleges formátumban letölthető fájlok, a vezető EDA CAD/CAE tervezőszoftverek formátumában exportálhatók az Accelerated Designs cég Ultra Librarian Reader szoftverének segítségével. Az eszközök SPICE-modellje szintén letölthető a Microchip honlapjáról.

A Microchip kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény