FőoldalGyártósorPontos koncentrációmérés másodpercek alatt stenciltisztító rendszerekhez
2018. november 14., szerda ::

Pontos koncentrációmérés másodpercek alatt stenciltisztító rendszerekhez

A ZESTRON EYE Mobile egy mobil, digitális koncentrációmérő eszköz, amely akár tíz különböző stenciltisztító rendszer monitorozására alkalmas. Az eszköz rendkívül felhasználóbarát és ennek megfelelően intuitív kezelőszervekkel és -felülettel rendelkezik, amely a felhasználót lépésről-lépésre vezeti végig a pontos mérési eredményekhez és megbízható adattároláshoz vezető úton. A felhasználónak mindössze annyi a dolga, hogy válasszon egyet az elődefiniált mérési profilok közül a tisztítórendszer szükséges paramétereinek megadásával/ismeretében, a rendszer ezt követően automatikus átveszi az irányítást a további lépéseket illetően, néhány másodperc leforgása alatt

A ZESTRON® EYE Mobile megrendelésekor a mérési profilokat a ZESTRON-nál előzetesen tudják konfigurálni, vagy a mellékelt PC szoftver segítségével maga a felhasználó is elvégezheti a feladatot a későbbiekben.

A praktikus utántöltésjelzés lehetővé teszi, hogy a tisztítószer-koncentráció az optimális értéktartományban maradhasson. Ebben az esetben a mérés végeztével a felhasználó javaslatot kap a rendszerhez hozzáadandó tisztítószer vagy desztillált víz mennyiségét illetően. A ZESTRON® EYE Mobile természetesen teljes dokumentálást és adattárolást is végez a mérési eredményekről a folyamatvezérlés és lekövethetőség biztosítása végett, amelyek a mellékelt szoftver segítségével PC-re gond nélkül átvihetők.

A ZESTRON honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény