FőoldalKonstruktőrSilveria Production System (SPS) – A Modern MES Rendszer
2024. június 21., péntek ::

Silveria Production System (SPS) – A Modern MES Rendszer

Az SPS (Silveria Production System) egy forradalmi, 8 évnyi fejlesztői munka eredményeként létrejött Manufactoring Execution System (MES) rendszer, amely teljes körű támogatást nyújt a gyártás folyamatainak hatékony kezeléséhez. Az SPS egy olyan rendszer, amely minden funkciót magába foglal, hogy optimalizálja és felgyorsítsa a gyártási folyamatokat, növelve ezzel a termelékenységet és csökkentve a hibák számát.

Funkciók

  1. Gyártási terv készítés: Az SPS segítségével könnyedén létrehozhatók a gyártási tervek, az igények és rendelkezésre álló erőforrások alapján. A rendszer automatikusan optimalizálja a gyártási ütemezést.
  2. Gyártás nyomonkövetése: Az SPS lehetővé teszi a gyártási folyamatok valós idejű nyomon követését, így könnyen azonosíthatók a potenciális problémák és lehetőségek a hatékonyság növelésére.
  3. Gyártási folyamatok beállítása: Az SPS segítségével könnyen beállíthatók és módosíthatók a gyártási folyamatok, optimalizálva azokat a legjobb teljesítmény eléréséhez.
  4. Műszak / beosztás készítés: A rendszer lehetővé teszi a munkavállalók műszakokba és beosztásokba történő hatékony beosztását és nyilvántartását.
  5. Munkaellenőrző: Az SPS lehetővé teszi a munkavállalók és a felügyelők számára a gyártási folyamatok pontos ellenőrzését és dokumentálását.
  6. Dokumentáció kezelés: Az SPS segítségével könnyedén kezelhetők és frissíthetők a gyártáshoz szükséges dokumentumok, például munkautasítások és minőségellenőrzési eljárások.
  7. Riportálás: Az SPS számos riportot kínál, amelyek segítségével nyomon követhetők a termelési adatok, például termékstátusz, selejt lista, minőségügyi elemzés és csomagolásra váró tételek. Ezenkívül lehetőség van a dokumentáció ellenőrzésére és a minőség nyomon követésére.
  8. Munkaidő nyilvántartás: Az SPS lehetővé teszi a munkavállalók munkaidejének pontos rögzítését és nyilvántartását, ami segít a bérszámfejtési folyamatokban.
  9. Felhasználók, jogosultságok kezelése: Az SPS biztosítja a felhasználók és jogosultságok hatékony kezelését, így csak azok férhetnek hozzá az adott funkciókhoz, akiknek erre jogosultságuk van.

Dolgozói Felület:

Az SPS felhasználói felülete intuitív és könnyen használható. A dolgozók könnyedén hozzáférhetnek az aktuális gyártáshoz kapcsolódó munkautasításokhoz, rögzíthetik a gyártási tevékenységeket, szüneteket és hibákat. Az MIR (Minőség Irányítási Rendszer) kollégák pedig egyszerűen rögzíthetik a hibákkal kapcsolatos információkat.

Az SPS lehetőséget biztosít az egyedi azonosítóval ellátott vagy mennyiség alapú gyártásra, így alkalmazkodik az egyedi gyártási igényekhez és lehetőségekhez.

Az SPS legfontosabb előnye talán az, hogy lehetővé teszi a papírmentes gyártás megvalósítását. Ennek köszönhetően csökkenthető a papírhasználat, ami hozzájárul a környezeti terhelés csökkentéséhez és javítja a használó szervezet ESG (Environmental, Social, Governance) besorolását. Az SPS a fenntarthatóság és a hatékony gyártás összekapcsolásával vezető szerepet játszik a vállalatok társadalmi és környezeti felelősségvállalásában.

Az SPS olyan eszköz, amely segít a vállalatoknak lépést tartani a gyorsan változó gyártási környezettel, növeli a hatékonyságot, és elősegíti a fenntarthatóságot. A Silveria Production System egyedülálló lehetőségeket kínál a vállalatoknak, és hozzájárul a sikerükhöz a versenyképes piacon.

Az SPS nem csupán egy szoftver, hanem egy teljeskörű megoldás a gyártási folyamatok hatékonyabbá és átláthatóbbá tételéhez. Az SPS segít minimalizálni a hibákat, optimalizálni a termelékenységet és növelni a versenyképességet. Ismerje meg az SPS előnyeit, és lépjen egy új szintre a gyártási folyamatok menedzselésében!

További információ: https://silveria.hu/

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény