FőoldalGyártósorNagy teljesítményű hullámforrasztó berendezés
2012. november 21., szerda ::

Nagy teljesítményű hullámforrasztó berendezés

A Vitronics Delta 3 berendezésének továbbfejlesztett változata a Delta 5 típus. A cég „rugalmas hullámplatform”-nak ajánlja az eszközt. Ez azt jelenti, hogy egy viszonylag jól használható alapkiépítéshez számos opció vásárolható

Titán hullám-képző egység
A szériafelszereltség tartalmazza a titán kettős hullámú egységet, a PID-szabályozóval ellenőrzött Calrod (elektromos fűtőcsöves) előmelegítő zónákat, a frekvenciaváltós megoldással szabályozható szállítószalagsebesség-állítást. Opcióként építhető be a dupla szórófejes folyasztószer-felvitel, a nitrogén védőgázos rendszer, az alsó és felső oldali konvekciós előmelegítés, valamint két, szabadalmaztatott megoldás a forrasztás minőségének javítására.

„SmartWave” kettős hullám
Az első egy szelektív forraszhíd-képződést gátló rendszer, a második pedig az SMT-szerelvények kihozatalát növelő „SmartWave” megoldás. A tervezési filozófia a zéró hiba, a lean-módszer támogatása, az intelligens kezelőfelületek alkalmazása és a környezetbarát megoldások célrendszerén alapul. Fontos volt még az erőteljesen csökkentett karbantartásigény biztosítása. A berendezés hossza 3535 mm, szélessége 1437 mm, magassága 1618 mm.

A Vitronics honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény