FőoldalArchívumActel Fusion kevertjelű FPGA-alapú ATCA starter kitek a Pigeon Point Systems megrendelőinek
2009. szeptember 22., kedd ::

Actel Fusion kevertjelű FPGA-alapú ATCA starter kitek a Pigeon Point Systems megrendelőinek

ATCA starter kit az Acteltől
A bővülő TCA (Telecommunications Computing Architecture) piac lehetőségeit kihasználva, az Actel leányvállalata, a Pigeon Point Systems bejelentette, hogy kevertjelű Actel Fusion FPGA-alapú AdvancedTCA (ATCA - Advanced Telecommunications Computing Architecture) Board Management Reference (BMR) starter kit termékeket szállít. Az új kitek teljes értékű fejlesztőplatformok az ATCA hardverplatform-alapú megoldásokra, és Actel Fusion kevertjelű FPGA-t, beágyazott 32-bites ARM CortexTM-M1 processzort, valamint Pigeon Point FPGA rendszerterveket, kapcsolási rajzokat és förmvert tartalmaznak

A kitek IPMI (Intelligent Platform Management Interface) architektúra-alapú és PICMG ATCA és AdvancedMC specifikáció szerinti ATCA kártyák és Advanced Mezzanine Card (AdvancedMC) formátumú kártyák fejlesztését támogatják.
A rendszer lelkét jelentő Actel Fusion kevertjelű FPGA-k tartalmaznak analóg funkciókat, beágyazott flash memóriát, beágyazott ARM Cortex-M1 szoftprocesszort és rugalmas FPGA funkcionalitást egyetlen chipen belül. A Fusion sorozatú FPGA-kban ezenfelül integrált rendszermenedzsment funkciók (pl. feszültség- és hőmérsékletfigyelés) is helyet kaptak, így nemcsak a rugalmas tervezés, hanem a csökkentett alkatrészigény, kártyaterület és rendszerköltség is biztosított.

További információ

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény