FőoldalArchívumLogitech: két új iPod hangszóró
2009. augusztus 18., kedd ::

Logitech: két új iPod hangszóró

A Rechargeable Speaker S315i akár 20 órányi elem-élettartammal rendelkezik, könnyen hordozható a Logitech Portable Speaker S125i


Ha olyan iPod dokkoló állomást keresünk, amivel barátaink is velünk együtt élvezhetik a zenét, akkor kapóra jön a Logitech két új iPod dokkolós hangszórója, a Logitech Rechargeable Speaker S315i és a Logitech Portable Speaker S125i. Kivételesen alacsony fogyasztásának köszönhetően a Rechargeable Speaker S315i-vel akár 20 órán át is hallgathatjuk kedvenc dalainkat, a Portable Speaker S125i pedig segít, hogy a hálószobában, a konyhában, a nappaliban, de még a kertben is velünk lehessen a zenénk.
"Az iPod több millió szerelmese közül rengetegen szeretnének dokkolható hangszórókat, hogy a fülhallgató nélkül is élvezhessék a ritmust" - mondta Mark Schneider, a Logitech audio üzletágának alelnök-vezérigazgatója. "A Logitech legújabb iPod dokkolóival egyszerűen hozzáférhetünk legkedvesebb zeneszámainkhoz otthonunkban, a munkahelyen vagy bárhol másutt. A Logitech új hangszóróival tisztán és ereje teljében élhetünk át minden dobütést és pendítést."

Image Image
Logitech Rechargeable Speaker S315i
Nyilván nem mindig van időnk otthon feltölteni az iPod akkumulátorát, a töltőt pedig kényelmetlen magunkkal cipelni mindenhová. Ezen segít a Logitech Rechargeable Speaker S315i, aminek egyetlen feltöltésével egy egész napon (vagy éjszakán) át hallgathatjuk iPod-os kollekciónkat, összesen akár 20 órán át (energiatakarékos üzemmódban használva). Más iPod hangszóróktól eltérően az S315i hangszóróból akkor is szólhat a zene, amikor az a hálózatra van kötve, és épp az iPod akkuját tölti.
A Logitech azonban nem elégszik meg a kivételesen hosszú elem-élettartammal. A Rechargeable Speaker S315i egyedi tervezésű, teljes tartományt visszaadó hangsugárzókat tartalmaz, amik pontosan reprodukálják kedvenc dalaink mély és magas hangjait is. Vékony - 5 centinél is keskenyebb - kialakításának és erős fémrácsainak köszönhetően az S315i kibírja a hátizsák, az aktatáska vagy az autó megpróbáltatásait is.
Ha fel kell töltenünk iPod lejátszónkat vagy iPhone mobilunkat, elég rádugni őket az S315i dokkjára. A Rechargeable Speaker S315i használható iPhone-nal és bármilyen iPod modellel, amibe az Apple univerzális dokkoló (Apple Universal Dock Connector) van beépítve.

Image Image
Logitech Portable Speaker S125i
Azoknak az újdonsült iPod tulajdonosoknak ajánlott, akik magukkal szeretnék vinni a zenét mindenhová. A Logitech Portable Speaker S125i egy könnyen szállítható hangszóró dokk, némi extra basszussal. Használható bármilyen Apple univerzális dokkolóval (Apple Universal Dock Connector) ellátott iPod töltésére és hallgatására, vagy rádughatunk bármilyen más zenelejátszót a 3,5 milliméteres jack bemenetére. A Bass Boost gomb megnyomásával jobban kiemelhetjük a mélyhangokat, ha igazán érezni akarjuk a ritmust.
A kevesebb, mint 500 grammos, kis méretű és hordozható Portable Speaker S125i tápegységről vagy elemekről is működtethető. 4 darab AA ceruzaelemmel (nem tartozék) akár 10 órán át hallgathatunk zenét, így tényleg magunkkal vihetjük bárhová.
A Rechargeable Speaker S315i és a Portable Speaker 125i hangszórókon találunk egy szabványos 3,5 milliméteres jack csatlakozót is, amivel ráköthetünk bármilyen CD lejátszót, de még a számítógépünket is.

Ár és elérhetőség A Logitech Rechargeable Speaker S315i és a Logitech Portable Speaker S125i megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is augusztusban várható. Ajánlott fogyasztói ár: 99 euro, illetve 69 euro.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény