FőoldalArchívumDíjazták a T-Systems innovációit és partnerségét
2009. augusztus 13., csütörtök ::

Díjazták a T-Systems innovációit és partnerségét

Innovatív, egységesített kommunikációs megoldásaiért két Cisco-díjat kapott a T-Systems. Emellett "Az Év Vállalati Partnere" elismeréssel is kitüntették


A Bostonban tartott XXI. Cisco Partner Csúcstalálkozón a Deutsche Telekom és a T-Systems a Ciscótól három díjban részesült. "Az Év Vállalati Partnere" elnevezésű globális díj mindenekelőtt a két vállalat közötti kiemelkedő partnerkapcsolatot emeli ki. Az egységesített kommunikáció terén pedig két díjat is kiérdemelt a T-Systems a megoldásaikért.
"A Deutsche Telekom és a T-Systems már évtizedek óta a leginnovatívabb vállalkozások közé tartoznak a német távközlési piacon" - hangsúlyozta Michael Ganser, a Cisco német, osztrák és svájci régiójának első alelnöke és a Cisco Deutschland ügyvezető testületének elnöke az ünnepi díjátadáson. Ugyanakkor a Deutsche Telekom három éve magas két számjegyű növekedést ér el Cisco megoldásokkal a kis - és középvállalkozások körében. Ganser különösen az egységesített kommunikációs megoldásokat emelte ki méltatásában, amelyekkel a T-Systems komplett megoldásokat biztosít ügyfelei számára a saját számítóközpontjaiból. "Ez különbözteti meg egyértelműen a T-Systems-et a piacon" - jelentette ki.
Olaf Heyden, T-Systems ICT üzletágának igazgatója a két cég sikeres együttműködését elsősorban annak tulajdonította, hogy mindkét vállalat a piac követelményeivel összhangban fejlődik. Ennek az eredménye az is, hogy a korszerű portfóliókkal tudnak megjelenni a felhasználókért folyatatott versenyben.

A T-Systems-ről:
A T-Systems informatikai és telekommunikációs technológiát (ICT-t) szolgáltat és üzemeltet kis-, közép- és nagyvállalatok, továbbá közintézmények számára. Ezen alapokra építve kínálja a Magyar Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló márkája a gazdaság és a társadalom hálózat-alapú jövőjét elősegítő integrált megoldásait, melyek egyszersmind szolgálják ügyfeleik és környezetünk érdekeit korszerű, sok esetben virtualizált szolgáltatásokkal. A T-Systems az ágazati kompetenciákat ICT- innovációkkal összekapcsolva dolgozik annak érdekében, hogy ügyfelei érezhető többletértékhez jussanak saját üzleti területükön.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény