FőoldalArchívumÚj, ultrakompakt, 60 W teljesítményű AC LED-meghajtócsalád
2010. november 25., csütörtök ::

Új, ultrakompakt, 60 W teljesítményű AC LED-meghajtócsalád

A RECOM új, 60 W teljesítményű, AC-bemenetű LED-meghajtóval bővítette "Light­Line" fantázianevű, konstans áramú meghajtócsaládját. Az új termék különlegessége, hogy mérete mindössze fele a versenytársakénak. Az RACD60-sorozat kimeneti árama széles tartományból választható meg: a 700 mA ... 4,2 A értéktartományban összesen ötféle változattal áll a RECOM az ügyfelek rendelkezésére. A kimeneti áram egy belső potenciométerrel állítható, így a nem szabványos követelményeknek is megfelel

Az RACD60-sorozatú termékek teljes védettséget élveznek rövidzárlat, üresjárat, túlterhelés és túlhevülés ellen. Az akár 89% hatásfok és >0,9 teljesítménytényező-korrekció biztosítja a termékek költség- és energiahatékony működését. A nagy hatásfok leszabályozás nélküli működést biztosít -25 ... +60 °C környezeti hőmérséklet mellett.
A termék megfelel az európai EMC & Harmonics-előírásoknak, valamint az EN55015, EN61547, EN61000-3-2/-3, továbbá az amerikai UL60950 szabványoknak. Az UL8750 szerinti minősítés folyamatban van. A mindössze kb. 100×51 mm méretű tokozással érkező termékkel jelenleg a RECOM kínálja a piacon elérhető formában az egyik legkisebb, 60 W teljesítményű LED-meghajtót, amely gyakorlatilag bármely ipari, kereskedelmi vagy közterületi alkalmazásra megfelel.

A Recom honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény