FőoldalArchívumRFID termékek a Parallaxtól
2010. november 17., szerda ::

RFID termékek a Parallaxtól

Parallax-32390.jpg
A Parallax az elmúlt időszakban az RFID-területen is jelentősen bővítette termékkínálatát. Az antennával egybeintegrált, soros vagy USB kimenettel rendelhető RFID-olvasók az egyik legelterjedtebb, EM4100-családba tartozó kártyák és tagek azonosítására képesek. A megszokott, hitelkártya-méretű azonosítókon felül 25 és 50 mm átmérőjű, korong alakú, ill. kulcstartó-formátumú eszközök is beszerezhetőek a Parallax kínálatából, igen versenyképes áron

Olyan alkalmazások esetén, ahol a kártyakezelés nem vagy csak nehezen központosítható, a kártyán történő adattárolás jelenthet megoldást.
A Parallax új RFID író/olvasó modulja (#28440) az EM4x50 típusú eszközök egyedi azonosítószámának kiolvasása mellett képes azok 116 bájtos felhasználói adatterületének írására és olvasására. Az adatterület jelszóval védhető, így megakadályozható, hogy illetéktelenek felülírhassák azt. Az író/olvasó modullal kompatibilis, hitelkártya-formátumú, írható azonosító is megtalálható a gyártó kínálatában. Az RFID eszközök felhasználási területe igen széles: beléptetőrendszerek, felhasználóazonosítás, robotnavigáció, raktári azonosítórendszerek, készpénz nélküli fizetési rendszerek, immobilizerek, gyártásautomatizálás.

A Parallax honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény