FőoldalÜzletVáltozások az LG élén
2021. december 13., hétfő ::

Változások az LG élén

Az új vezérigazgató William Cho, aki 1987-ben csatlakozott az akkor még Goldstarnak nevezett céghez

w cho low

December 1-vel a stratégiai igazgatói posztja mellett az LG Electronics vezérigazgatói teendőit is ellátja William Cho. Ő a dél-koreai Puszani Nemzeti Egyetemen végzett, mesterfokú diplomáját a szöuli Yonsei Egyetemen szerezte meg. 2019 óta a vállalat legfőbb stratégája, korábban az LG észak-amerikai üzletágának elnökeként dolgozott, többek között nevéhez köthető annak az inkubációs centernek a működése is, mellyel a dél-koreai óriásvállalat házon belüli projektjeit és startuppartnereit fogja össze.

További változások:

  • A jelenleg a Future Technology Center vezetőjeként dolgozó dr. Kim Byoung-hoon ügyvezető alelnöki posztot kap, és egyidejűleg fogja betölteni a technológiai igazgatói, valamint az új információs és kommunikációs technológiai vezetői pozíciót is.
  • Jang Ik-hwant senior alelnökből ügyvezető alelnökké léptették elő. Jang 31 éve dolgozik a vállalatnál, a cég közleménye szerint neki köszönhető az LG informatikai üzleti portfóliójának bővítése és a vállalat a laptop- és monitorpiacon betöltött pozíciója.
  • Eun Seok-hyun szenior alelnök a Vehicle Component Solutions Company élére kapott elnöki kinevezést, aki korábban ugyanitt a smart üzletág növekedéséért felelt.

Az új vezetői csapat feladata a változások felgyorsítása, illetve az ügyfélérték növelése az üzletágakban.

Az előléptetések január 1-jétől érvényesek.

Forrás: www.lg.com

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény