FőoldalÜzletHolisztikus megközelítésű hajtásrendszer-optimalizálás
2020. február 05., szerda ::

Holisztikus megközelítésű hajtásrendszer-optimalizálás

A hajtásrendszereknek évtizedeken, keresztül gyakran nehéz körülmények között kell megbízhatóan működniük. A Siemens hajtásrendszer retrofitprogram révén maximalizálhatja az üzemben telepített hajtások rendelkezésre állását, megbízhatóságát és energiahatékonyságát, miközben az optimalizált energiahatékonyság kedvező hatást gyakorol a vállalat ökológiai mérlegére is. Az integrált hajtásrendszerekhez (IDS) kidolgozott holisztikus szemléletű retrofit megoldásaik a motorokat, a frekvenciaváltókat és a hajtóműveket is figyelembe veszik

Felújítási és korszerűsítési szolgáltatások

Még a legjobb technológia is elkezdi megmutatni a korát. Ennek eredményeként a gépek és üzemek könnyen elérhetik a korlátjaikat - különösen ma, az egyre növekvő igények mellett. Az üzemvezetők intelligens koncepciókat és megoldásokat igényelnek, hogy elérhessék termelékenységi és teljesítménycéljaikat, ugyanakkor védjék befektetéseiket. Pontosan ez a Siemens felújítási és korszerűsítési szolgáltatásainak célja.

A beruházások védelme. A jövő védelme.

Nem tervezett leállások, alacsony energiahatékonyság, magas karbantartási költségek: Ha az elavult gépek és berendezések problémákat okoznak, a végső döntés az Ön számára, mint üzemeltető, hogy befektessen-e az új berendezésekbe, vagy a meglévő felszereléseket korszerűsítse a legújabb technikai megoldásokkal.

Szakembereink segítenek Önnek a helyes döntés meghozatalában, így gazdaságosan meghosszabbíthatja gépek és üzemek életciklusát. Ez általában a korszerűsítés révén érhető el: más szóval, egy komplett hardverből, szoftverből és mechanikai komponensből álló csomaggal. Egy másik alternatíva egy célirányos utólagos felszerelés, amely magában foglalja a régi alkatrészek modern cseréjét. Mindkét intézkedés kulcsfontosságú tényező a hosszú távú befektetési biztonság szempontjából, és mindegyik érdemes befektetés önmagában. Ezen felül gyorsan megtérül, például energiamegtakarítás révén, vagy ha optimalizálási lehetőségeket ér el, amelyek segítenek csökkenteni a működési költségeket. Meg fog lepődni, hogy a régi gépei és üzemei milyen jól teljesítenek szakembereink szisztematikus és minősített átalakítása után.

A gép rendelkezésre állásának szisztematikus növelése

Ha a szerszámgép mechanikai alkatrészei még mindig jó állapotban vannak, de a vezérlő- és / vagy a hajtás technológiailag már nem a legkorszerűbb, akkor a CNC utólagos felújítása általában gazdaságosabb, mint egy új beruházás. Ajánlatunk magában foglalja az egyes komponensek cseréjét a legújabb technológiáknak megfelelően. Ide tartoznak az új Sinumerik és Sinamics vezérlések és hajtástechnológiák, a programozás, és szükség esetén mechanikus javítás is. A legfontosabb előny a nagyobb termelékenység, köszönhetően a lecsökkent leállási időknek, valamint a gyorsabb megmunkálási ciklusoknak. A fejlesztett minőség precízebb, egyszerűbb üzemeltetést és programozást biztosít, és természetesen a pótalkatrész ellátás hosszú távon biztosítva van. Megoldásaink az Ön egyedi igényeihez igazodnak – legyen szó a vezérlőegységek és hajtások cseréjéről, mechanikai korszerűsítésről vagy egy teljes megoldás megvalósításáról.

A Siemens honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény