FőoldalÜzletÚj vezető a Telenor Magyarország élén
2016. augusztus 11., csütörtök ::

Új vezető a Telenor Magyarország élén

Alexandra Reich legkésőbb november 1-től veszi át a Telenor Magyarország vezetését Christopher Laskától, aki a Telenor Csoporton belül kapott regionális felsővezetői megbízatást

Az osztrák állampolgár Alexandra Reich 1963-ban született. Üzleti közgazdasági diplomáját a Bécsi Egyetemen szerezte. A Telenorhoz a Swisscomtól érkezik, ahol 2009 óta dolgozott és 2014 óta a mobiltávközlési üzletág vezetője volt. Karrierjét befektetési bankárként kezdte Ausztriában, majd az elsők között 1986-ban digitális start-up céget alapított. 2001 óta dolgozik a távközlésben és olyan vállalatoknál volt felsővezető, mint a VIAG Interkom, a T-Online Ausztria, a 3G Hutchison vagy a Sunrise.

A Telenor Magyarország eddigi vezérigazgatója, Christopher Laska szeptember 1-től Szingapúrban folytatja karrierjét a Telenor Csoport ázsiai regionális vezetőségében Senior Vice President pozícióban. Christopher 2011 januárja óta volt a Telenor Magyarország vezérigazgatója, ezt megelőzően a Telenor Montenegro első számú vezetőjeként dolgozott, illetve Szerbiában volt vállalati kapcsolati igazgató és több fontos ázsiai megbízatása is volt.

"Szeretnék köszönetet mondani Christophernek az elmúlt 5 év munkájáért, amit a Telenor Magyarországnál töltött. A nevéhez fűződik a szupergyors Hipernet hálózat kiépítése, valamint számos, innovatív digitális szolgáltatás bevezetése, mint például a MyTV, a Deezer vagy a Wallet, hogy csak néhány dolgot említsek ebből az időszakból” – fejtette ki Sigve Brekke, a Telenor Csoport elnök-vezérigazgatója.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény