FőoldalÜzletGyörgy László vette át a hazai Symantec vezetését
2014. február 05., szerda ::

György László vette át a hazai Symantec vezetését

A Cisco Magyarország nyáron tavaly augusztusban távozott vezetője, György László a magyar képviseletet 11 évig vezető Teasdale Haroldot váltja

Tavaly májusban a Symantec átalakította Dél-Kelet-Európában a képviseleteit. A közvetlen képviseletek helyett a márkát az elsősorban a nagykereskedéssel – s ekként többek között Apple termékekkel is – foglalkozó Midis Group viszi ebben a régióban, melynek magyarországi regionális partnere a MiTech. A MiTech Systemset tavaly májusban alapították kifejezetten a Symantec márka képviseletére. A nyilvános céginformációs szolgáltatás szerint a cég tulajdonosa egy Cipruson bejegyzett cég, a Symc Solutions Limited.

György László az IT iparban eltöltött több mint 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik. Eredeti végezettségét tekintve repülőmérnök-közgazdász, Kijevben végzett. Később külkereskedelmi diplomát is szerzett. Egyetemi tanulmányai után a Malévnál, majd évekig diplomataként dolgozott. 1995-től tevékenykedik informatikai területen, ahol olyan nagyvállalatoknál töltött be vezető pozíciókat, mint az Ericsson, az Oracle, az IBM, valamint a Cisco Magyarország, melyet ügyvezető igazgatóként vezetett 2013-ig.

Carsten Thomsen, a Symantec regionális képviseletét ellátó Midis Group ügyvezető igazgatója az új vezető kinevezése kapcsán így nyilatkozott: Nagy örömömre szolgál, hogy György László személyében egy kiemelkedő tehetségű vezető irányítja cégünk magyarországi üzletágát. György László széleskörű IT tapasztalata az értékesítés, stratégia, és üzletfejlesztés területén kulcsfontosságú lesz a Symantec piaci részesedésének további növekedésében - tette hozzá.

György László szerint kinevezése előtérbe állítja a cég elkötelezettségét a hazai piac iránt. Magyarország fontos szerepet játszik a Symantecet képviselő MiTech regionális terveiben. Az intézmények és vállalatok körében is egyre kiemelkedőbb szerepet kap az információbiztonság kérdése. Világszínvonalú, testre szabott megoldásaival szolgálja ki ezt az igényt a Symantec. Hozzátette még: az elkövetkező időszakban legfontosabb feladatomnak tartom, hogy segítsük a lakosság, valamint a vállalati és közszolgálati szektorok digitális adatvédelmét.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény