FőoldalÜzletTávozott beosztásából az Electrolux Lehel Kft. vezérigazgatója
2013. július 22., hétfő ::

Távozott beosztásából az Electrolux Lehel Kft. vezérigazgatója

Az MTI hírei szerint távozott beosztásából Takács János, az Electrolux Lehel Kft. vezérigazgatója, a svéd cég kelet-közép-európai holdingjának vezetője. Az új vezérigazgató a jelenleg szabadságát töltő dr. Gönczy Sándor lett

Takács János az MTI megkeresésére megerősítette távozásának tényét, de titoktartási kötelezettségére hivatkozva további részleteket nem árult el.

Takács János 1960-ban született a romániai Nagyszebenben. Egyetemi tanulmányait a Babes-Bolyai Tudományegyetemen és a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Továbbképző Intézetében végezte. Első magyarországi állását 1990-ben a budapesti Tungsramnál kapta. A vállalatot megvásárló General Eletric-leányvállalat, a GE Lighting 1992-ben clevelandi pénzügy divíziójába küldte dolgozni pénzügyi asszisztensként. 1993-1995 között az IBM Magyarország Kft. gazdasági igazgatója, míg 1995-től 1997-ig a Kőbányai Sörgyár Rt. gazdasági vezérigazgatója. Az Electrolux Lehel Kft. vezérigazgatójának 1998 januárjában nevezték ki. Alelnöke a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének, elnöke a magyarországi Svéd Kereskedelmi Kamarának, valamint a Menedzserek Országos Szövetségének.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény