FőoldalÜzletBővíti magyarországi ellátóbázisának termelését a Huawei
2011. április 18., hétfő ::

Bővíti magyarországi ellátóbázisának termelését a Huawei

A Huawei 20 hónapos kísérleti időszak után bővíti az ellátó központ termelését. A kínai cég az anyaországán kívül csak Brazíliában működtet hasonló ellátóközpontot

Gavin Dai, a Huawei Technologies Hungary Kft. ügyvezető igazgatója tájékoztatása szerint a termelés és a logisztikai szolgáltatások bővítésének köszönhetően Magyarország lesz a Huawei második legnagyobb ellátóközpontja, és egyben Kína egyik vezető távközlési vállalatának külföldi beruházási célpontjai közül az egyik legfontosabb.

Dai szerint ez a stratégiai lépés nagy számú munkahelyet teremt Magyarországon, valamint üzleti lehetőségeket a helyi kis- és középvállalatok, beszállítók számára.

A Huawei 2009-ben hozta létre Magyarországon kísérleti jelleggel a Europe Supply Center (ESC) elnevezésű ellátóközpontját azzal a céllal, hogy komplex ellátási hálózatot építsen ki a távközlési berendezésekkel kapcsolatos piaci igények kielégítésére a cég érdekeltségi területén Európában, a Mena régióban (Észak-Afrika és a Közel-Kelet), majd a későbbiekben Észak-Amerikában és a FÁK országokban. A központ exportja tavaly 600 millió dollárt tett ki, az idén 100 százalékos növekedést várnak.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény