FőoldalRendszerintegrátorÚj FLIR hőképalkotó, -vizsgáló és -mérő termékek az RS Componentstől
2018. június 26., kedd ::

Új FLIR hőképalkotó, -vizsgáló és -mérő termékek az RS Componentstől

Az RS Components új FLIR hőképalkotó, -vizsgáló és -mérő terméksorozat értékesítését jelentette be. Az elsődlegesen villanyszerelők, villamosmérnökök és technikusok, valamint karbantartók számára készült termékcsoport fejlett hőképalkotó kamerát tartalmaz új, kézben tartható többfunkciós eszközök széles választéka mellett

A FLIR Multi Spectral Dynamic Imaging (MSX) technológiáját integrálva, a FLIR E53 a FLIR professzionális kézikamera sorozatának kiinduló darabja, amely elérhetővé teszi a hőképalkotást számos karbantartó mérnök és technikus számára, akiknek szükségük van erre a képességre a forró pontok és egyéb problémák felderítésére az épületekben, mielőtt ezek a problémák esetleg költséges javításokhoz vezetnének. Például, az E53 ideális a hőképződés felderítésére elektromos/mechanikus alkalmazásoknál, valamint megoldást nyújt hőingadozások érzékelésére, amelyek olyan épület hibákat jeleznek, mint a nem megfelelő szigetelés, vagy nedvesség behatolása.

Az egységet zord körülményekre tervezték, robusztus és vízálló kivitelben, amely a tesztek szerint 2 méterről leejtve is működőképes marad. Az E53 egyéb fontos funkciói: WiFi csatlakoztathatóság; 5 megapixeles kamera; élénk 4 hüvelykes érintőképernyő 160 fokos betekintési szöggel; és egy 240×180 felbontású érzékelő, amely több, mint 43 000 hőmérsékletmérési pontot kínál akár +650 °C hőmérsékletig. Ezen túlmenően, a készülék gyors felhasználói felülete intuitív használatot és hasznos funkciókat kínál, mint az egy érintéssel beállítható jelszint/erősítés, amely lehetővé teszi a cél kontrasztjának javítását a képernyő érintésével.

Szintén új a FLIR-től a három kézi egység, amelyek a cég Infrared Guided Measurement (IGM – infravörös irányított mérés) technológiáját alkalmazzák. A DM285 egy „minden egyben” ipari True-RMS digitális multiméter és hőképalkotó, amellyel a felhasználó megtalálhatja a forró pontokat és a hőmérsékleti anomáliákat. A készülék beépített 160×120-as hőképalkotóval rendelkezik, és ideális akár műhelyben, akár terepen számos elektromos, mechanikus és HVAC alkalmazás és rendszer vizsgálatához.

A második a CM275, egy lakatfogós mérőműszer, amely a hőképalkotást az elektromos méréssel kombinálja, ezzel gyors és megbízható módszert kínálva forró pontok és túlterhelt áramkörök biztonságos távolságból történő azonosításához.

A harmadik készülék a DM166, egy igen kedvező árú multiméter, beépített 80×60-as hőképalkotóval, amely ideális hőmérsékleti anomáliák helyének meghatározására, sokfunkciós multiméterrel a hibakereséshez és problémák diagnosztizálásához akár nagy-, akár kisfeszültségű alkalmazásoknál.

A sorozat utolsó tagjai az új, kitűnő árú FLIR multiméterek: a DM62 és a DM66 True-RMS digitális multiméterei elektromérnökök és terepmérnökök, ill. technikusok számára készültek. Számos funkcióval, precíz méréssel és minőségi konstrukcióval alkalmasak az áramerősség, a frekvencia, a kapacitás és a hőmérséklet mérésére. A DM66 modellel pedig még az impedancia is mérhető.

A FLIR összes új tesztelő és mérőkészülékét az RS már szállítja az EMEA országokba és az ázsiai csendes-óceáni térség számára.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény