FőoldalRendszerintegrátorÚj termékek a Balluff GLOBAL termékkatalógusban
2015. június 05., péntek ::

Új termékek a Balluff GLOBAL termékkatalógusban

A Balluff a GLOBAL termékkatalógusban összeállított egy válogatást azokból a szenzorokból és kiegészítőkből, amiket tapasztalataink szerint a szakemberek a legtöbbször keresnek, legyen szó akár gépállásról, akár új berendezések tervezéséről

A Global szenzorok minősége felülmúlhatatlan. A tervezés szigorú előírások betartásával történik, aminek a végén az érzékelőket 100%-on tesztelik. A gyártás során a termelés biztosítja, hogy a gyártás az utasítások betartásával történjen.

A Balluff Global szenzorcsalád sokféle kiváló minőségű, általános célú, kedvező árú érzékelőt és kiegészítőt foglal magában, és németországi raktárunkból azonnal szállítani tudjuk. A rendkívül gyorsan fejlődő integrált áramköri technológia és a nagy volumenű gyártási technikák lehetővé teszik, hogy a Balluff nagy teljesítményű, kiváló minőségű érzékelőket kínáljon elérhető áron. Ebben az évben a GLOBAL katalógus több új termékkel gazdagodott, ezzel megkönnyítve a tervezők és a szakemberek dolgát.

A könnyebb átláthatóság érdekében a Global termékeket külön katalógusba rendeztük. Kérje munkatársainktól!

BOS 11K típusú optikai érzékelők

Az ötletes kialakítású, kedvező árú kompakt érzékelő Ø18-as furatba illeszthető. Kis méretének – és könnyű szerelhetőségének – hála már az új berendezések tervezésénél szóba jöhet, de a meglévő M18-as érzékelők cseréjénél is használhatók. Az optikai érzékelőket egyre több ipari berendezésben használják. Meghibásodás esetén a gép állásidőre kényszerül, tehát nem mindegy, hogy mennyi időbe kerül az alkatrész beszerzése. A Global termékcsaládban a legfontosabb típusok megtalálhatók.

Jellemzők:

  • Élettartam-garancia.
  • Aznapi kézbesítés a németországi raktárból.
  • Helyi terméktámogatás.
  • Lengőcsatlakozós és vezetékes modellek.
  • Ø18-as furatba illeszthető kivitel.
  • Széles érzékelési tartomány.
  • Kompakt méret.

Balluff Global kapacitív érzékelők

A Balluff megbízható kapacitív érzékelők széles skáláját kínálja objektum- és szintérzékelő alkalmazásokhoz. Hengeres kialakítású M12-es, M18-as és M30-as menettel ellátott készülékházzal, M12-es csatlakozóval, vagy kábeles kivitelben készülnek. Az összes kapacitív szenzort fordítottpolaritás-elleni, rövidzár elleni és fokozott EMC-védelemmel látták el. A síkba építhető kapacitív szenzorok a koncentrált elektromos mezőjük miatt jól használhatók objektumfelismeréshez. Akár 15 mm távolságból gyakorlatilag bármilyen tárgy felismerhető anyagtól, színtől, textúrától függetlenül. A nem síkba építhető Global kapacitív érzékelők sikeresen alkalmazhatók szintérzékelésére ömlesztett anyagok vagy folyadékok érzékelésére legfeljebb 25 mm távolságig. Közvetlenül, vagy közvetve a tartály falára szerelhetők. A nem síkba építhető kapacitív szenzorok gömb alakú elektromos mezője kompenzálja az érzékelendő anyag tapadási tulajdonságait.

Balluff MicroBox

Ezzel az ötletes tartóval egyszerűen és könnyen telepíthető a 16×34×8-as, hasáb alakú kapacitív szenzor. A tartó nemcsak rögzíti az érzékelőt, hanem bizonyos mechanikai hatások ellen is megvédi. A MicroBox számos rögzítési lehetőséget kínál a folyadékkal teli tartály megsértésének elkerülése végett. Az érzékelő lengőcsatlakozóval, vagy nyitott végű kábellel kerül forgalomba.

Balluff Global szelepcsatlakozók

A Balluff Global hálózati és szerelési kiegészítők nagyfokú tervezési szabadságot és rugalmasságot biztosítanak a mérnököknek és a gép­építőknek.

A rögzítőelemek, a tartók és adapterek segítségével az érzékelők egyszerűen rögzíthetők a különböző profilokra, és optimális helyzetbe állíthatjuk a szenzorokat.

A kedvező árú, passzív elosztók és kábelek használatával költséghatékonyan és gyorsan üzembe helyezhető a berendezés, a kapcsolószekrény felé pedig lényegesen kevesebb kábel elhelyezéséről kell gondoskodnunk.

A katalógusban újdonságnak számítanak a szelepcsatlakozók. A széles kínálatból kiválaszthatjuk a feladat elvégzésére legalkalmasabb típust:

  • Style A, DIN, 18 mm, 4-pin.
  • Style B, DIN, 10 mm, 3-pin.
  • Style B, industry, 11 mm, 3-pin.
  • Style C, DIN, 8 mm, 4-pin.

Az érzékelők állapotát folyamatosan figyelemmel kísérhetjük az állapot-LED-ek segítségével, így lehetővé válik a gyors és biztonságos időszerű karbantartás.

A Global katalógus használatáról dióhéjban

Nagyon sok probléma adódik abból, hogy az érzékelők megrendelését az utolsó pillanatra halasztják, mindezt arra alapozva, hogy a Global termékek azonnal szállíthatóak. Sajnos, még így is előfordulhat ideiglenes készlethiány, ami keresztülhúzhatja a szakemberek számításait. Mint ahogy az a mellékelt fotón is jól látható, a katalógusban jelölik azokat a termékeket, amelyek folyamatosan elérhetők, mégpedig úgy, hogy a rendelési kódot és a megnevezést erősebb színnel kiemelik. Érdemes figyelni ezekre a jelzésekre, mert sok fejtörés megspórolható vele.

A Balluff Elektronika Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény