FőoldalRendszerintegrátorFLUKE Aircheck WiFi vizsgáló
2013. június 12., szerda ::

FLUKE Aircheck WiFi vizsgáló

A 802.11 a/b/g/n WiFi hálózatok vizsgálatára alkalmas készülék elérhető külső irányérzékeny antennával is a Distrelec kínálatában

  • Dedikált kézi egység 802.11 a/b/g/n vezeték nélküli hálózati ellenőrző azonnali bekapcsolási technológiával
  • Vezeték nélküli hálózatok gyors elemzése az elérhető vezeték nélküli hálózatok és azok biztonsági beállításainak áttekintéséhez
  • Vezeték nélküli hálózatok csatornánkénti vizsgálata, 802.11 típusú jelátvitel vagy nem 802.11 típusú interferencia megállapítása
  • Megbízható és részletes WLAN csatlakozási tesztek DHCP kéréstől a pingelésig
  • A vezeték nélküli hozzáférési pontok gyors azonosítása és lokalizálása, engedélyezett és kalóz megállapítása
  • A hibakeresési művelet teljes körű dokumentációja, amellyel a későbbi hibák elhárítása megkönnyíthető
  • Cikkszám: 910915

Az AIRCHECK felszereltség: AirCheck vizsgálókészülék, USB-kábel, puha táska, Kezdő lépések útmutató, CD az AirCheck Manager szoftverrel és felhasználói útmutatóval.

ACKLRPRO felszereltség: AirCheck vizsgálókészülék, külső irányérzékeny antenna, USB-kábel, hordtáska, Kezdő lépések útmutató, CD az AirCheck Manager szoftverrel és felhasználói útmutatóval, LinkRunner Pro normál készlet és PoE érzékelő.

Ingyenes DISTRELEC telefon- és faxszám a magyar vásárlók részére!

A DISTRELEC, az Ön elektronikai disztribútora komplex szolgáltatást nyújt a magyar vásárlók számára: ingyenes telefon- és faxszám, új katalógus magyar nyelven bővült termékkínálattal és kedvező árakkal.

A DISTRELEC több mint ezer neves gyártótól, az elektronika, az elektrotechnika, a méréstechnika, az automatizálás, a pneumatika, a szerszámok és segédanyagok terén széleskörű, kiváló minőségű termékkínálattal rendelkezik. Az egyes termékcsaládok skáláját kibővítettük és a bevált kínálatot új termékcsoportokkal gazdagítottuk.

A szállítási határidő 24 óra. A szállítási költség rendelésenként, mennyiségtől és súlytól függetlenül, 5 €+ÁFA.

A nyomtatott katalóguson kívül a teljes kínálatunk a DISTRELEC honlapján is megtalálható. Az E-Commerce megoldásainkkal a vállalata igényeihez egyedileg igazított, a teljes kínálatunkat tartalmazó elektronikai katalógushoz juthat, amellyel pénzt és időt takaríthat meg.

A DISTRELEC honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény