FőoldalRendszerintegrátorA minőség a lényeg - folyadékanalitika az élelmiszeriparban
2011. augusztus 10., szerda ::

A minőség a lényeg - folyadékanalitika az élelmiszeriparban

Étel és ital - mindennapi életünk fontos része, nem csupán azért, mert a szükséges táplálékot vesszük magunkhoz, hanem azért is, mert komoly élvezet is a finom enni- és innivaló. A higiénia és biztonság ma már természetes fogyasztói igény, ezek biztosítása elsőrendű fontossággal bíró szempont, de egyben folyamatos kihívás is az élelmiszeripar számára

A minőség magas szinten tartásához folyamatos ellenőrzés szükséges. A termékek pH értéke az egyik legfontosabb paraméter, meghatározó jelentőségű az egyenletes színvonalú termelés biztosításához. Az Endress+Hauser rendkívül széles választékot kínál különféle pH mérőkből. A szokásos alkalmazásokhoz, mint például a sajtgyártás, ahol a pH érték befolyásolja a termék állagának és végső ízének kialakulását, vagy az üdítőital gyártás, ahol a víz minőségének ismerete magától értetődő fontosságú, üveg pH elektródákat ajánlanak (PTFE, vagy kerámia membránnal, vagy nyílt referencia rendszerrel). A CPS71D kifejezetten higiénikus alkalmazásokhoz fejlesztett érzékelő, mely Memosens digitális technikával készül és hosszú időn keresztül problémamentes üzemvitelt tesz lehetővé.

Az Endress+Hauser honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény