FőoldalÜzletA Murrelektronik és a Murrplastik stratégiai partnerséget kötnek
2023. december 07., csütörtök ::

A Murrelektronik és a Murrplastik stratégiai partnerséget kötnek

Összevont intézkedések Szlovákiában, a Cseh Köztársaságban és Magyarországon

A Murrelektronik, a decentralizált automatizálási technológia szakértője és a Murrplastik, az intelligens kábelkezelés úttörője stratégiai partnerséget kötnek, hogy optimálisan megfeleljenek az automatizálási ipar egyedi követelményeinek.

Az egyedi automatizálási megoldások terén szerzett több mint 40 éves tapasztalatával a Murrelektronik vezető beszállítóvá vált. A murrplastik több mint 60 éves szakértelemmel rendelkezik a kábelkezelési rendszerek és egyedi alkatrészek fejlesztése, gyártása és értékesítése terén, így tökéletesen kiegészíti a Murrelektronik szolgáltatási kínálatát.

2024. januárjában elindul az értékesítési potenciál közös kiaknázása Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon. A Murrelektronik ezzel bemutatja a Murrplastik átfogó portfólióját, ezen belül a kábelvédelem, a kábelvezetés és a kábelcímkézés ipari megoldásait. Ez az együttműködés lehetővé teszi, hogy mindent, amire az ügyfeleknek a nagy teljesítményű gépekhez és megbízható termelési berendezésekhez szükségük van, egyetlen forrásból kínáljunk.

„A Murrelektronik és a murrplastik szinergiáinak kihasználására összpontosítunk, hogy ügyfeleinknek iparágvezető teljes körű megoldásokat kínáljunk a telepítési koncepciókhoz. A bővített választékkal és a kábelkezelési megoldások átfogó palettájához való hozzáféréssel egyértelmű hozzáadott értéket teremtünk ügyfeleink számára. Várakozással tekintünk az ígéretes együttműködésre” – teszi hozzá Andreas Chromy (ügyvezető igazgató, Murrelektronik GmbH).

A partnerség egyesíti mindkét vállalat széleskörű szakértelmét, és hangsúlyozza a Murrelektronik elkötelezettségét az automatizálási iparban történő új szabványok felállítása iránt.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény