FőoldalRendszerintegrátor4K-s közvetítőkocsit mutatott be az Antenna Hungária
2024. február 02., péntek ::

4K-s közvetítőkocsit mutatott be az Antenna Hungária

UHD/4K felbontású és HDR képminőségű közvetítésre is alkalmas az új televíziós közvetítőautó.

A 2022 óta a kormányközeli 4iG csoporthoz tartozó Antenna Hungária bemutatta közvetítő flottájának legújabb és legmodernebb tagját, az OB7 (Outside Broadcast) jelzésű járművét. A kültéri állomásként működő közvetítőkocsi 18 különálló, egyenként 4K felbontásban rögzíteni képes, nagy dinamikatartományban dolgozó, HDR szabvánnyal is kompatibilis kamera kezelésére alkalmas.

Az OB7 jármű fedélzetén megtalálható integrált vezérlőrendszer nagyfokú támogatást nyújt a stáb minden tagjának hatékony munkavégzéséhez azzal, hogy gyorsan és átláthatóan teszi
konfigurálhatóvá az eszközpark szinte minden elemét. Mindeközben a helyszínen biztosítja a Dolby Atmos térhangzás előállítását és monitorozását a hangmérnöki helyiségbe felszerelt 5.1.4-es hangrendszernek köszönhetően. Ezen specifikációknak köszönhetően az OB7 megfelel a modern televíziós közvetítések és streaming szolgáltatások szabta legkomolyabb elvárásoknak is.

„Az Antenna Hungária új közvetítőkocsija a magyar piacon egyedülálló specifikációinak – így a 4K felbontásnak és a HDR képminőségnek, valamint a Dolby Atmos térhangzás előállításának – köszönhetően képes ellátni a legnívósabb, prémium minőségű műsorgyártási- és közvetítési feladatokat a magyarországi és nemzetközi megbízatásai során. A beruházástól vállalatunk versenyképességének növekedését és további, magas szakmai igényű megbízásokat várunk a régióban” – mondta a speciális járműről Papp-Gerlei Gyöngyvér, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettese a bemutató kapcsán.

Forrás: www.ahrt.hu
Kép: Antenna Hungária – Műsorszám előállítás (ahproduction.hu)

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény