FőoldalÜzletÚj vezérigazgató az Antenna Hungária élén
2024. március 04., hétfő ::

Új vezérigazgató az Antenna Hungária élén

Március 1-től Papp-Gerlei Gyöngyvér vezeti az AH-t

Az Antenna Hungária sajtóközleménye szerint az új vezérigazgató kinevezését az indokolta, hogy a 4iG cégcsoportnál zajló transzformációs program keretében a tagvállalatok operatív irányítását is átalakítják. A korábbi vezérigazgató, Blénessy László a 4iG Nyrt. igazgatósági tagjaként a technológiai és digitalizációs területek stratégiai projektjeit támogatja a jövőben.

Papp-Gerlei Gyöngyvér a magyar telekommunikációs és médiaipar egyik meghatározó személyisége. Kereskedelmi szakközgazdászként végzett, több mint 20 éves értékesítési és menedzsment tapasztalattal rendelkezik, amelynek jelentős részét a telekommunikációs szektorban szerezte. 2019. április 1-jén csatlakozott a társasághoz kereskedelmi igazgatóként. 2022. április 20. óta az Antenna Hungária Zrt. operatív vezérigazgató-helyettese. Részt vett a társaság irányításában, és közvetlenül vezette az Antenna Hungária média divízióját.

Karrierje során fontos szerepet töltött be a szintén a 4iG Csoporthoz tartozó DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.-nél, ahol megbízott ügyvezető igazgatóként dolgozott. Ebben a pozíciójában jelentős szerepet játszott a DIGI folyamatainak átalakításában a felvásárlást követően.

Pályafutása során 15 évet töltött az Invitel Távközlési Zrt.-nél, illetve jogelőd cégeinél, továbbá dolgozott a Canon Hungária Kft.-nél, ahol a magyarországi értékesítési csapatot vezette. Karrierje során a reorganizációs és cégtranszformációs területeken is jelentős tapasztalatokat szerzett.

Forrás: www.ahrt.hu/hu

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény