FőoldalKonstruktőrKreatív elektronikai megoldások tervezésére
2016. december 13., kedd ::

Kreatív elektronikai megoldások tervezésére

Az elektronikai fejlesztést lelkesen támogató element14 disztribútor új, globális versenyt jelentett be „Change the World” (Változtasd meg a világot!) névvel, amelyben a szervező reményei szerint a fejlesztők megvalósíthatják ötleteiket. A verseny célja különböző utakat keresni arra, hogyan lehet elektronikai megoldásokkal könnyíteni a világban a mindennapi életet. A verseny arra hivatott ösztönözni a fejlesztőket, hogy minél kreatívabb ötletekkel rukkoljanak elő úgy, hogy ehhez 1000 dollárnyi terméket használnak fel az element14 kínálatából

A nevezéshez azonban nincs szükség pénzügyi befektetésre. A versenyzőknek elegendő egyszerűen letölteni az anyaglistát és egy rövid leírás keretében részletezni, hogyan „válthatja meg a világot” az alkatrészekből megépített rendszerük. A verseny mindenki számára nyílt, legyen szó hobbistákról vagy tapasztalt elektronikai szakemberekről az iparból.

A versenyben a bírák szerepét az element14 szakértői töltik be, az első 10 helyezett pedig kézhez veheti a pályázatában szereplő, 1000 dollárnyi árumennyiséget az elképzelése megvalósításához. A győzteseknek lehetősége adódik az element14 csapatával is időt tölteni, és elvinni a terméket a fejlesztési stádiumból egészen a gyártósorokig. A versenybe való nevezéssel kapcsolatos tudnivalók a www.element14changetheworld.com weboldalon megtalálhatók.

A nevezők az element14 teljes választékából szemezgethetnek, beleértve a félvezető és passzívalkatrészeket, fejlesztéstámogató kiteket, egykártyás számítógépeket, mérőműszereket, szerszámokat és segédanyagokat is.

Ralf Buehler értékesítési és marketingvezető szerint az element14 új versenye mindent megad a mérnökök, diákok és hobbisták számára ahhoz, hogy feltörjön belőlük a kreatív énjük, és egyúttal minden támogatást megadnak a legjobb ötleteket prezentálóknak ahhoz, hogy elképzelésükből valóság váljon. Richard Curtin stratégiai igazgató elmondta, hogy az element14 hosszú évekre visszamenőleg folytat komoly fejlesztési, tervezési és előgyártási támogatást ügyfelei számára, és a verseny olyan egyedülálló lehetőséghez juttatja az ötletgazdákat, amely nélkül valószínűleg a megvalósulásra sosem vagy nagyon kis eséllyel kerülhetne sor.

www.element14changetheworld.com

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény