FőoldalKonstruktőr3D-s modellkészítő kézi működtetésű szkenner
2015. július 01., szerda ::

3D-s modellkészítő kézi működtetésű szkenner

Az RS Components a CES díjnyertes SCANIFY kézi működtetésű Fuel3D szkennerrel egészítette ki megfizethető 3D-s digitalizáló és nyomtató asztali rendszereinek kínálatát

A SCANIFY a pontos, nagy felbontású, digitális modell előállításához a sztereoszkópia és a fotometria innovatív kombinációját alkalmazza, beleértve a 8 bites RGB színkódokat is. A nagy teljesítményű, kézi működtetésű, megfizethető 3D-s szkennerek számára új mércét állítva a SCANIFY gyors, sokoldalú és könnyen kezelhető. A felhasználó egy optikai célkövetőt helyez a tárgyra a mozgáskorrekció vonatkoztatási alapjaként, majd egyetlen gyors kattintással (0,1 s) az összes szükséges képet rögzítheti a modell felépítéséhez.

A szkenner különböző fájlformátumokat képes kezelni, beleértve a számos 3D-s szkenner által használt STL formátumot is, ami lehetővé teszi másodpéldány készítését a beolvasott tárgyakból gyorsan és egyszerűen. Ezen túlmenően az OBJ és PLY formátumok támogatása lehetővé teszi a közvetlen exportálást a sokak által használt tervező, vagy animációs szoftverkörnyezetbe, így számos kreatív út válik elérhetővé az olyan felhasználók számára, mint tervezők, képzőművészek, oktatók, gyártók és amatőrök.

Az RS a 2015. januári CES-en történt bemutatását követően az elsők között kínálja a SCANIFY-t a piacon. Ez a korszerű termék elnyerte gyártója, a Fuel3D számára a 3D-s nyomtatás és additív gyártás kategóriában a 2015. évi CES Best of Innovation díját. A gyártó cég tőkeerős startup vállalatként az egyesült királyságbeli Oxford Universityn kifejlesztett technológia kereskedelmi forgalomba hozatalára törekszik.

A SCANIFY, akárcsak a különböző gyártók által előállított 3D-s szkennerek, nyomtatók és nyomtató anyagok gyorsan növekvő kínálata, mint a 3D Systems, BeeVeryCreative, MakerBot, RepRapPro, Ultimaker, és a saját márkás IdeaWerk FDM nyomtató, már kapható az RS-nél.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény