FőoldalKonstruktőrÚj, kis fogyasztású, 12 V-os műveletierősítő-családok
2013. február 04., hétfő ::

Új, kis fogyasztású, 12 V-os műveletierősítő-családok

A Microchip bemutatta kis fogyasztású, általános felhasználású, műveleti erősítőinek három új családját, amelyek 12 V-os tápfeszültség-tartományban működnek. Mivel az új MCP6H7X/8X/9X típusok követik a korábbi 6, ill. 16 V-os változatok lábkiosztását, a fejlesztők könnyen válthatnak a számukra legmegfelelőbb feszültségű változatra, miközben az új változatok nagyobb sebességet is biztosítanak a 2,7 … 10 MHz GBWP-tartományban

Az új családok kilenc tagja egyaránt elérhető szimpla, dupla és quad-konfigurációban is.

A mérnököknek gyakran kell kompenzálniuk a tápegység-tranziensekből, vagy közös módusú feszültségből eredő zajokat. A nagy közös módusú elnyomási tényező (CMRR), ill. az ugyancsak nagy tápzaj-elnyomási tényező (PSRR), a stabil egységnyi erősítés, valamint a rail-to-rail kimenetek által az MCP6H7X/8X/9X műveleti erősítők olyan zajos környezetben működő alkalmazásokhoz is ideális megoldást kínálnak, mint árammérők és tápegységek az ipar, ill. járműipar számára. A széles működési feszültség és a közös módusú feszültségtartományok egy apró, 2×3 mm méretű tokba integrálva, ideálisak hordozható és telepes alkalmazások számára is, mint például fogyasztói és orvoselektronikai eszközök.
Az MCP6H71, MCP6H72, MCP6H81, MCP6H82, MCP6H91 és MCP6H92 típusok 8 lábú SOIC és 2×3 mm TDFN tokozásokban elérhetőek, míg az MCP6H74, MCP6H84 és MCP6H94 változatok 14 lábú SOIC és TSSOP tokkal készülnek.

A Microchip kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény