FőoldalKonstruktőrDemonstrációs kártya WiFi modullal és PIC32 mikrovezérlővel
2012. december 01., szombat ::

Demonstrációs kártya WiFi modullal és PIC32 mikrovezérlővel

A Microchip bemutatta WiFi Comm Demo Board névre keresztelt demonstrációs kártyáját, amely egyesíti a 32 bites PIC32 mikrovezérlő családját, valamint a tanúsítványokkal ellátott, kis fogyasztású, MRF24WB0MA típusú IEEE 802.11, beágyazott WiFi rádiós modulját. A Microchip ingyenes, szabadon letölthető, teljes funkcio­nalitású TCP/IP-könyvtárat is biztosít a panelhoz. Ez a kompakt és költséghatékony demonstrációs kártya könnyen integrálható meglévő beágyazott rendszerekkel is, minimális befektetéssel lehetővé téve a WiFi-kommunikációval és a 32 bites teljesítmény nyújtotta lehetőségekkel való ismerkedést.

A Microchip ingyenes, kereskedelmi minőségű TCP/IP-szoftverkönyvtára minden kulcsfontosságú réteget biztosít egy komplett WiFi-alapú kommunikációhoz, mint például: HTML, DHCP, DNS, IPv4/v6, SSL stb. A kis fogyasztású WiFi modullal és a PIC32 mikrovezérlővel kombinálva a szoftverkönyvtár nagymértékben optimalizált, beágyazott WiFi-megoldást kínál.
Az egyre elterjedtebb WiFi-infrastruktúra folyamatosan biztosítja az internetre kapcsolódó beágyazott rendszerek gyors növekedési ütemét, amely a bővülő alkalmazási körökön is látszik, például: termosztát, háztartási készülékek, fogyasztásmérők, szivattyúk, biztonsági berendezések és érzékelők. Ez a növekedés azokat is érinti, akik a kor követelményeihez igazodva, termékeiket megújítva, bekábelezés nélkül szeretnének kommunikációs lehetőséget biztosítani meglévő alkalmazásaikhoz. A Microchip WiFi modulja és TCP/IP stack megoldása az interneten keresztüli kapcsolatot szolgáltatja a vezérléshez és kommunikációhoz, míg a 32 bites PIC32 mikrovezérlő család a teljesítményt és a funkcionalitást biztosítja a WiFi-kommunikációs feladatok és számos, nagyszámú egyéb funkció egyidejű ellátásához. Ilyen funkciók például audiomeghajtás, grafikus megjelenítés, érintésérzékelés és általános parancs- és vezérlőműveletek végrehajtása.
Ez a költséghatékony demonstrációs kártya integrálja a Microchip WiFi-megoldását a 32 bites mikrovezérlőjével, megkönnyíti azok megismerését. Az ingyenes, teljes funkcionalitású TCP/IP-szoftverkönyvtár és a WiFi-modul számos nemzetközi hírközlési ügynökség által kiadott tanúsítvánnyal rendelkezik, lerövidítve a piacra kerülési időt.
A Microchip WiFi Comm Demo Board (DV102411) már elérhető.

A Microchip kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény