FőoldalKonstruktőrU10: az új, gyors UMTS/HSPA modul a QUECTEL-től
2012. április 05., csütörtök ::

U10: az új, gyors UMTS/HSPA modul a QUECTEL-től

Az U10 a QUECTEL legújabb többsávos WCDMA/GSM-modulja. Az eszköz HSDPA-letöltési sebessége 7,2 Mibit/s, HSUPA-feltöltési sebessége 5,76 Mibit/s nagysebességű internetkapcsolatokra is alkalmassá teszi

Teljesen árnyékolt, robusztus kivitele nagyon vékony, 2,7 mm vastagsággal és extrém alacsony fogyasztással párosul. 100 pólusú csatlakozója lehetővé teszi a megszokott UART, I2C, SPI, USB perifériák mellett kamera és SD-kártya csatlakoztatását. A hagyományos digitális I/O portok mellett kétcsatornás A/D konverter-, PCM-, PWM-, RTC-funkciókkal rendelkezik. Duál SIM-lehetőséggel két SIM-kártyát is tud kezelni. Beépített kamerainterfésze max. 8 megapixeles kamerát tud fogadni.
Az U10 teljes integrált csatlakozást biztosít a QUECTEL host-based GPS-moduljaihoz, költséghatékony megoldást nyújtva a GPS-t igénylő alkalmazásokhoz. Az ipari szabványprotokollok támogatásával az U10 a legjobb választás olyan alkalmazáshoz, mint smart metering, POS terminál, biztonságtechnika, navigációs rendszer, videomegfigyelés, internet gateway és egyéb M2M eszköz.

A Quectel honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény