FőoldalKonstruktőrM80 GSM/GPRS modul - kamera és SD-kártya interfésszel
2011. december 14., szerda ::

M80 GSM/GPRS modul - kamera és SD-kártya interfésszel

A világ egyik legkisebb, négysávos 850/900/1800/1900 GSM/GPRS felületszerelt modulja a QUECTEL legújabb típusa, az M80 modul. Kis mérete miatt (23×25×2,8 mm) könnyen beépíthető bármilyen alkalmazásba, és az LGA-technológia robusztus, megbízható megoldást kínál

A modul mindazokat az ipari szabványos interfészeket tartalmazza (SMS, adat, fax) amelyeket az M2M-alkalmazások igényelnek, és mindezt alacsony fogyasztással és ipari hőmérséklettűréssel (-45 ... +85 °C) párosítja. Ezek a tulajdonságok különösen alkalmassá teszik Smart Metering, biztonságtechnikai, flottakezelési, vezeték nélküli pénztárgép, illetve más egyéb M2M-alkalmazásokra.
Az M80 modul teljes hozzáférést biztost a QUECTEL host bázisú GPS moduljaihoz az UART portján keresztül, amivel költségtakarékos GSM/GPS-megoldást nyújt, rövid fejlesztési időigénnyel.
32 GiB mikroSD-kártya illeszthető a modulhoz, és a kamera által készített képeket azon tudja tárolni későbbi feldolgozásra, vagy továbbküldéshez. Ezek a funkciók is egyszerű AT-parancsokkal érhetők el.
Mintadarabok már most, kamerás fejlesztőeszközök januárban lesznek elérhetők.

A ChipCAD Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény