FőoldalGyártósorNövelje termelékenységét a kritikus összeszerelési eljárásoknál!
2015. november 27., péntek ::

Növelje termelékenységét a kritikus összeszerelési eljárásoknál!

Az innovatív elektronikus nyomásszabályozási technológia egyenletesen tartja a kritikus folyadékadagolásokat a folyamat elejétől a végéig

Az EFD Inc., a Nordson Corporation leányvállalatának két új terméke fejleszti az orvosi eszközök, elektronikus és más kritikus termékek összeszerelési folyamatait.

A mai versengő globális környezet, ahol a fejlődő termékek, mint például az orvosi és elektronikai eszközök, egyre kisebbé és összetettebbé válnak, a gyártókat arra kényszerítik, hogy új megoldásokat találjanak a ragasztók és más folyadékok felhordására, minél nagyobb pontossággal és sebességgel. A felhasznált folyadék mennyiségének egyenletesen tartása, amikor az sűrűbbé és hígabbá válik, vagy amint a tartályban lévő folyadék mennyisége csökken, kritikus lehet a termelés és a minőség szempontjából.

Az EFD Ultimus V és az Optimeter megoldja ezeket a feladatokat, csökkenti az állásidőt az automatizált adagolóállomásoknál.

Azoknál a folyadékoknál, melyeknek változik a viszkozitása, az új Ultimus V magas precizitású adagoló képes tárolni, majd automatikusan szabályozni az adagolási beállításokat, hogy állandó értéken tartsa az alkalmazott folyadék mennyiségét.

Ahhoz, hogy kompenzálja a tartályban lévő folyadék szintjének változásait, a szabadalmazott Optimeter automatikusan szabályozza a levegőáramlást, hogy fenntartsa az egyenletes rétegeket. A Renishaw plc. szerint az „EFD új Ultimus V diszpenzere egy jelentős fejlesztés az előző generációk ragasztóadagolóihoz képest, csökkenti az ingadozást, és megoldja a kiadagolási állandóság problémáját.” Összhangban az EFD elkötelezettségével a globális gyártóközösség felé, lehetőség van a menük és a súgók megjelenítésére angol, kínai, francia, német, olasz, japán, koreai, spanyol nyelven, az adagolási paraméterek beállítására pedig angol, metrikus vagy SI-mértékegységekben.

A Nordson EFD honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény