FőoldalGyártósorNyílt architektúrájú, nyomon követési és verifikációs megoldás
2015. november 04., szerda ::

Nyílt architektúrájú, nyomon követési és verifikációs megoldás

A Speedline Technologies bejelentette MPM PrinTrack megoldását. Az újdonság egy „nyílt architektúrájú", nyomon követésre és ellenőrzése kifejlesztett rendszer, amely a nyomtatón messze túlmutató bővítési lehetőségeket is kínál a felhasználók számára

A PrinTrack belépési pontja az alkalmazásba új funkcionalitás és nyomon követés hozzáadása a forraszpaszta-nyomtatási folyamathoz. A PrinTrack segítségével a felhasználó könnyen hozzáférhető, széles körű információkat szolgáltató előzménynaplóhoz fér hozzá, amely részletezi minden egyes termék nyomtatási eredményeit, alapadatait, a nyomtatási folyamat-paramétereket, valamint minden egyéb olyan információt, amely adott esetben a hibakereséshez szükséges lehet. A rugalmas, webalapú jelentéskészítő interfész a jelentések készítéséhez egyedi igényekre szabható.

A PrinTrack adatokat nyer ki a nyomtatóból, beleértve a szerelvény cikkszámát, a munkafolyamat számát, panelazonosítót és egyéb, vonalkódos információkat. A több nyomtatóról begyűjtött nyomon követhetőségi adatokat a rendszer egyetlen, szerveren elhelyezett adatbázisba konszolidálja.

A PrinTrack nyomon követhetőségért felelős részeit a Speedline közösen fejlesztette a saját területén piacvezető Cogiscannel. A Cogiscan technológiája az integráció jegyében támogatja a kommunikációt idegen gyártók rendszereivel is, amelyek elő­fordulhatnak a gyártósorban, és standard módszereket kínál a MES- és ERP-rendszerekkel történő integrációra, valamint a teljes gyárterületre kiterjedő nyomon követési- és vezérlési (TTC) megoldások implementálására.

A Speedline Technologies honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény