FőoldalGyártósorTöbbmagos univerzális forraszthatósági teszter
2013. október 04., péntek ::

Többmagos univerzális forraszthatósági teszter

A MUST System 3 az eredeti MUST (Multicore Universal Solderability Tester – többmagos univerzális forraszthatósági teszter) legújabb evolúciós lépcsője, és egyben minden forraszthatóságtesztelési szabvány nagyapja. A gyártó állítása szerint ez a forraszthatósági tesztelés megkérdőjelezhetetlen iparági mércéje

A MUST-ot a Gen3 Systems eredetileg az EU-s „Bright Project" keretében együtt fejlesztette az NPL, Siemens és Philips cégekkel; az NPL a mai napig segíti a forraszthatósági tesztelés e fajtájának fejlesztését. Az akár 0,001 mN mérése is alkalmas MUST a legpontosabb és legjobb felszereltségű forraszthatósági teszter a világon.

A Gen3 Systems aktívan részt vesz az elektronikai szereléstechnológiai szabványok fejlesztésében és működik együtt az IEC, IPC, ISO, BSI és egyéb hivatalos szervekkel és szabványosítási testületekkel annak érdekében, hogy segítse a forraszthatósági méréstechnikai módszerek fejlesztését.

A harmadik generációt képviselő MUST 3 új mércét állít a forraszthatósági tesztelésben, és megfelel minden hatályos és általánosan elfogadott nemzetközi szabványnak, valamint tartalmaz mindent, ami szükséges a forraszthatósági tesztelés minden fajtájához. A MUST 3 fizikai méretei 81×34×52 cm, tömege 60 kg.

A Gen3 Systems honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény