FőoldalGyártósorKiváló kihozatali arány a Sherlock-ból
2013. február 25., hétfő ::

Kiváló kihozatali arány a Sherlock-ból

A Manncorp bemutatta Sherlock-300F típusnevű, asztali AOI rendszerét, amely új megközelítésű tervezése és kiterjedt szolgáltatáskészlete folytán rendkívül magabiztos hibafelismerést tesz lehetővé még a 01005 méretkódú alkatrészekkel legsűrűbben beültetett áramköri kártyáknál is

A Sherlock-300F a hagyományos, asztali AOI gépekkel ellentétben nem fiókos felépítésű, ehelyett a beépített futószalagon kerülnek be a szerelvények a gépbe. Ez elősegítette a gép méreteinek csökkentését, és lehetővé tette a nagyméretű érintőkijelző közvetlenül a felhasználó elé elhelyezését. A program- és gépbeállításokat közvetlenül ezen a kijelzőn lehet elvégezni, akár többérintéses, gesztusalapú vezérléssel, akárcsak egy tábla PC-n. A tábla PC-ktől eltérően azonban a Sherlock-300F érintőkijelzője még kesztyűt viselő felhasználónál is érzékeny marad, amely a gyártási területen általában alapkövetelmény a biztonsági előírások miatt. Az AOI programok nemcsak az importált CAD adatokból, hanem a beültetőprogramokból is legenerálhatók, így azon gyártók számára is egyszerű ez a folyamat, akiknek nem állnak rendelkezésére a nyomtatott áramköri hordozó CAD állományai. A Sherlock-300F megoldást kis- és közepes darabszámú, nulla hibaszázalékú, jellemzően katonai, orvosi és high-end termékeket gyártók számára ajánlja a Manncorp.
A Sherlock-300F használható szitanyomtatás után a felvitt forraszpaszta 2D-s vizsgálatára, alkatrészbeültetés után az alkatrészek meglétének és típusának ellenőrzésére, valamint újraömlesztést vagy hullámforrasztást követően is a forrasztott kötések, valamint a készre szerelt szerelvények ellenőrzésére. A berendezés egyformán hatékonyan kezeli az egy- és kétoldalas, felületszerelt, furatszerelt, hibrid technológiás szerelvényeket is. A gép szoftvere automatikusan korrigálja a kártya megvetemedéséből adódó, illetve a flexibilis hordozókra jellemző torzulásokat, elkerülve az időigényes, manuális korrekciót.

A Manncorp honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény