FőoldalArchívumBevásárolt a Verbatim
2009. október 26., hétfő ::

Bevásárolt a Verbatim

A Berlinben megrendezett IFA-kiállításon jelentette be a Verbatim anyavállalata, a Mitsubishi Kagaku Media, hogy megvásárolta a külső merevlemezek piacának egyik jelentős szereplőjét, a FreecomotA Verbatim már több, mint 2 éve jelen van a külső merevlemezek piacán, ahol egyre jelentősebb eredményeket ér el.

A cég a SmartDisk felvásárlásával lépett be erre a piacra, azóta lecserélte és kibővítette a SmartDisktől örökölt termékkínálatot. A kínálat ma nem csak 2,5 és 3,5 hüvelykes tárolókat tartalmaz, de multimédiás merevlemezeket és hardveresen titkosított külső tárolókat is.
Az IDC kutatócég szerint 2008 és 2010 között évente 50%-kal bővül a külső merevlemezek piaca: a Verbatim a Freecom felvásárlásával szeretné tovább erősíteni pozícióit ebben a szegmensben.
A Freecom 1989 óta gyárt asztali és mobil tárolóeszközöket. A hollandiai központú cég európai jelenléte meghatározó, és jelenleg bővíti ázsiai kapcsolatait. A felvásárlással az MKM/Verbatim tovább ösztönzi a külső merevlemezek piacának növekedését.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény