FőoldalÜzletÚj vezérigazgatója lesz a Yettelnek
2023. július 24., hétfő ::

Új vezérigazgatója lesz a Yettelnek

Igor Prerovsky 2023 szeptemberétől veszi át a magyarországi szervezet vezetését,

A PPF Telecom Group, a Yettel Magyarország többségi tulajdonosa bejelentette, hogy visszatér a céghez Igor Prerovsky. Ő ezt megelőzően négy évig az Európa és a Közel-Kelet régióban a digitális vállalkozásépítésben és -fejlesztésben vezető szerepet betöltő Creative Dock Groupnál fintech területen vezetett pénzügyi és telekommunikációs projekteket. 2006 és 2019 között a Home Creditnél, a PPF Group globális lakossági pénzügyi üzletágánál dolgozott vezető pozíciókban, és irányította a Home Credit egyesült államokbeli, vietnami és kínai szervezeteit. A Yettel Magyarország vezérigazgatójává való kinevezéssel Prerovsky egyben visszatér a távközlési üzletágba is, mivel 2000 és 2006 között az Oskar Mobile (ma Vodafone Csehország) márkastratégiáért és kommunikációért felelős alelnökeként dolgozott.

„Izgatottan várom a kihívást, hogy Magyarország egyik vezető telekommunikációs vállalatát, a Yettel Magyarországot vezethessem. Külön öröm számomra, hogy újra együtt dolgozhatok a PPF-es kollégáimmal és közösen kamatoztathatjuk a különböző területeken – így a telekommunikáció és a digitális mobilszolgáltatások terén – szerzett szakértelmünket. Rendkívül izgalmas az a lehetőség, hogy a vezeték nélküli szolgáltatások terén újabb innovációkra építve erősítsük tovább a Yettel márkát, mint az ügyfélközpontúságban élen járó vállalatot” – mondta Igor Prerovsky.

Igor Prerovsky Peter Gazikot váltja a vezérigazgatói poszton, aki 2021 óta vezeti a Yettel Magyarországot. Az itt töltött közel három év után Peter Gazik visszatér Szlovákiába, ahol szintén a PPF tulajdonában levő szlovák televízió- és médiacsoport, a Central European Media Enterprises (CME) vállalathoz tartozó TV Markíza vezérigazgatójaként folytatja munkáját. A leköszönő vezérigazgató így nyilatkozott: „Az elmúlt közel három évben a Yettel óriási átalakuláson ment keresztül. Hatalmas lépésekkel haladtunk a mobil központú szolgáltatások terén, és tettük ezt úgy, hogy előbb a világjárvány okozta korlátozásokkal, majd a makrogazdasági környezet kihívásaival kellett megküzdenünk. Tudom, hogy a Yettel egy jól meghatározott irány mentén, további növekedést mutató pályán mehet tovább Igor vezetése alatt.”

Forrás: Yettel

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény