FőoldalÜzletÚj vezetők kerültek a Vodafone és a 4iG élére
2023. február 03., péntek ::

Új vezetők kerültek a Vodafone és a 4iG élére

Feladatuk a csoporton belüli szinergiák azonosítása és az üzleti működési folyamatok összehangolása lesz.

A 4iG Csoport igazgatósága új vezetőket nevez ki a 4iG Nyrt., valamint a Vodafone Magyarország élére – olvasható a 4iG Csoport sajtóközleményében. E szerint 2023. március 1-től Sacha Dudlert a 4iG Nyrt. transzformációért és integrációért felelős vezérigazgató-helyettesévé nevezik ki. A svájci szakember szakterülete az ICT piacon működő vállalatok üzleti tevékenységének átalakítása, folyamataik összehangolása érdekében.

Dudler pályafutását a zürichi Sunrise távközlési vállalatnál kezdte. 2002–2010 között olyan nemzetközi tanácsadó cégeknél folytatta pályafutását, mint a Booz Allen Hamilton, vagy az Arthur D. Little dubai irodája. Ezt követően csatlakozott a szaúd-arábiai Etihad Etisalat „Mobily” távközlési vállalathoz, melynek szabályozási stratégiáért felelős alelnöke volt. 2013–2022 között a Saudi Telecom Groupnál a vállalati teljesítménymenedzsment és transzformációs folyamatokért felelős vezető és a csoport vezérigazgatójának tanácsadója volt. 2022-ben csatlakozott a 4iG csoporthoz. Az elmúlt egy évben a 4iG csoport albán leányvállalatainak transzformációs programjáért felelt. Tevékenységének köszönhetően az ALBtelecom és a One Telcommunications sikeresen olvadt össze 2023. január 1-én.

A Vodafone Magyarország vezérigazgatója Blénessy László, az általános vezérigazgató-helyettes Tábori Tamás, míg a pénzügyi vezérigazgató-helyettes Thurzó Csaba lett.

A közlemény szerint a menedzsment célja, hogy a 4iG Csoport lányvállalatai és a Vodafone Magyarország szakmai kompetenciájára és kapacitására, továbbá innovációs potenciáljára támaszkodva Magyarország vezető infokommunikációs szolgáltatójává váljon.

Mint arról korábban írtunk, lezárult a Vodafone Magyarország felvásárlása, így a 4iG Csoport piacvezető vezetékes és második legnagyobb mobil távközlési szolgáltatóvá vált.

Sacha Dudler, transzformációért és integrációért felelős vezérigazgató-helyettes

Forrás: 4iG

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény