FőoldalÜzlet40 éves a Voltcraft!
2022. január 26., szerda ::

40 éves a Voltcraft!

Megbízhatóság és pontosság 1982 óta. Ipari mérőműszerek a karbantartáshoz, gyártáshoz, fejlesztéshes.

Innovatív minőségi termékek, amelyek ár-érték arányt biztosítanak, és amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljenek az ügyfelek igényeinek. A Voltcraft mint márka az elmúlt 40 évben a tartósság és a pontosság megfelelőjévé vált. Mérőműszerek, környezetvédelmi teszterek, tápegységek és hálózati tápegységek, töltéstechnika, power bankok, akkumulátorok, újratöltők és endoszkópok: a Voltcraft jól elkészített és innovatív termékei négy évtizede bizonyítottak, terméktervezők, kutatók, kivitelezők kedvencévé váltak. , szolgáltató mérnökök, diákok, egyetemisták, szakmunkástanulók, technológia szerelmesei és szakképzett barkácsolók egyaránt. Ha az elektronikai szektort nézzük, 40 év szinte egy örökkévalóság. Más szóval, a márkáknak igazán sikeresnek kell lenniük ahhoz, hogy ilyen hosszú ideig értékesítsenek.

voltkraft 1 low

Mérőműszerek, környezetvédelmi teszterek, tápegységek és hálózati tápegységek, töltéstechnika, tápegységek, akkumulátorok, újratölthető eszközök és endoszkópok: a Voltcraft minden típusú mérnöki feladatnak megfelelő termékeket szállít.

A haladás motorja az innováció

Harald Lehner termékszakértő, aki több mint 30 éve foglalkozik a Voltcraft termékpalettájával, és a márka több mint 1700 termékének mindegyikét jól ismeri. Tökéletesen tisztában van azzal, hogy mit várnak el a tesztelőktől, a töltőktől és a hálózati technológiától a kutatólétesítményekben, műhelyekben vagy gyártóüzemekben végzett mindennapi feladatok során. „A munkakörnyezet, amelyben berendezéseinket használjuk, rohamosan változik, és folyamatosan jelennek meg a technikai újítások. Ezért folyamatosan dinamikusan fejlesztjük a termékeket, hogy könnyebben és egyszerűbben használhassuk őket.” Ezért nem meglepő, hogy az elmúlt négy évtizedben a Voltcraft berendezések nagy része olyan funkciókkal rendelkezett, amelyek megnyerték a vásárlók tetszését, és még mindig ezt teszik, és ezeket a funkciókat a Voltcraft versenytársai valamikor később lemásolták.

Pontosság

A Voltcraft nem tesz kompromisszumot a gyártási minőség terén. A termékeket tanúsított létesítményekben szerelik össze, amelyek megfelelnek az európai piacot szabályozó szigorú szabványoknak. Az alapos minőségbiztosítási politikák biztosítják, hogy a termékek megfeleljenek a hazai és nemzetközi biztonsági előírásoknak, például a CE, VDE és ISO irányelveknek megfelelően. Magától értetődik, hogy a RoHS és a REACH előírások is érvényesek. És mivel a tesztelés és mérés mindenekelőtt a pontosságról szól, minden Voltcraft teszter gyárilag kalibrált (tanúsítvány nélkül). Ezen túlmenően a legtöbb termékhez a Conrad Electronic iparilag akkreditált kalibrálást kínál, amely megfelel a DIN EN ISO 9001:2015 és a DIN EN ISO/IEC 17025:2018 (DAkks) szabványoknak (felár ellenében). A kalibrációs szolgáltatásról részletes információ a conrad.hu/kalibracio oldalon érhető el

Mire számíthatunk a 40 éves jubileumi év alkalmából

40 éves a Voltcraft – ki tud jobb okot az ünneplésre? Az ügyfelek minden hónapban egy különleges évfordulós termékre számíthatnak. A meglévő termékekből limitált speciális kiadások, valamint évfordulós kedvezménnyel kaphatók új termékek. És mi több, a Voltcraft szakértői csapata minden hónapban aktuális kategóriákat tervez bemutatni, kiemelve a mérés, tesztelés és diagnosztika köré épülő innovatív berendezéseket és termékvonalakat. A jubileumi év tevékenységeiről részletes információ ide kattintva érhető el!

Forrás: Conrad Electronic

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény