FőoldalRendszerintegrátorÚj lakatfogó ultravékony mérőfejjel
2020. január 30., csütörtök ::

Új lakatfogó ultravékony mérőfejjel

Az új VOLTCRAFT VC-337 lakatfogó az első ultravékonyfejes modell a Conrad Electronic kínálatában. A VC-337 használatával sokkal könnyebben férhetünk hozzá a vezetékekhez kapcsolószekrényekben, vagy egyéb, nehezen megközelíthető helyeken

“Míg más eszközökkel a mérendő vezetékeket először ki kell szabadítani, a VC-337 egyszerűen csatlakozik a vezetékekhez. Ez a kicsi, 5.5 mm-es mérési résnek és a szögben állítható mérőfejnek köszönhető – egészen 6 mm² vezetékvég felületig” – ismerteti Harald Lehner, a VOLTCRAFT mérnöke.

Hozzáteszi: “A VC-337 a legjobb kompromisszumot ajánlja a mérőfej mérete és a biztonsági osztály megfelelő szigetelésének viszonylatában. A gyakorlatban szintén jól jön, hogy a mérőfej biztonsági megállítója megakadályozza a mért kábelek roncsolódását. A robusztus kivitelnek köszönhetően a VC-337 alkalmas nehéz körülmények közötti munkára is, a gumírozott burkolat pedig biztos és kényelmes fogást nyújt.”

A VOLTCRAFT VC-337 4000 digites kijelzőjével megfelel a CAT II 600V és a CAT III 300V mérési szabványoknak és alkalmas érintésmentes egyen- és váltóáram mérésére 0,001-től 40 A-ig.

A TrueRMS valódi effektív érték mérés lehetővé teszi a nem szimmetrikus feszültség és áram pontos mérését, ami eltér a szinuszhullám alap formájától. Nem szimmetrikus feszültség leggyakrabban teljesítmény szabályozóknál, mint pl. dimmer, fordulatszám szabályozó, kapcsolóüzemű szabályozók, pulzáló töltőkészülékek vagy elektronikus menetszabályozók a modellezés területén, stb. merül fel. A hagyományos középérték mérő készülékek hasonlóan speciális mérőfeladatoknál, részben nagyon nagy mérési eltéréseket mutatnak.

A minőségbiztosítás részeként a VOLTCRAFT® mérőműszerek gyárilag kalibráltak a mérőműszer gyártásánál a gyári szabványnak megfelelően. Ez biztosítja a magas minőséget és a tűréshatárok betartását az útmutatóban megadott műszaki adatoknak megfelelően.

A Conrad Electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény