FőoldalÜzletA BME VIK új dékánja Charaf Hassan lett
2019. augusztus 06., kedd ::

A BME VIK új dékánja Charaf Hassan lett

A szakember 23 éves szakmai életútja teljes egészében a BME és az Informatikai Kar Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékéhez kötődik

Augusztus elsejétől Charaf Hassan tölti be a Budapesti Műszaki és Gazdasági Tudományegyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának dékáni posztját. A Kari Tanács 2019. június 25-i ünnepi ülésén Józsa János rektor dékáni megbízólevelet adott át Charaf Hassan egyetemi tanárnak, az Automatizálási és Alkalmazott Informatikai tanszék vezetőjének, aki négy évre veszi át a dékáni teendőket Jakab Lászlótól.

2016 óta tanszékvezető egyetemi tanárként dolgozik, ezt megelőzően is jelentős tapasztalatra és ismertségre tett szert akadémiai és ipari környezetben, itthon és a nemzetközi porondon egyaránt. Charaf Hassan azt tűzte ki célul, hogy a BME VIK továbbra is vezető szerepet töltsön be a BME-n, tovább erősítse az egyetem egészét, valamint a kar és az ipari szektor együttműködését annak érdekében, hogy továbbra is meghatározó szerepük legyen a hazai villamosmérnök- és informatika képzésben és a szakmai életben egyaránt.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény