FőoldalÜzletVáltozások a T-Systems menedzsmentjében
2015. október 21., szerda ::

Változások a T-Systems menedzsmentjében

A változásokat az ügyféligényeknek való, magas szintű megfeleléssel, valamint a technológiai trendekre való nyitottság megőrzésével és további erősítésével magyarázzák

Németh Mihály

Távozik a vállalattól Németh Zoltán vezérigazgató-helyettes, aki a vertikális megoldásokat kínáló értékesítési szervezet munkáját irányította. Helyére Németh Mihályt, a vállalat eddigi gazdasági vezérigazgató-helyettesét nevezték ki. A közgazdasági diplomával rendelkező Németh Mihály 1998-ban csatlakozott a Matáv Rt.-hez, azóta különböző vezető beosztásokban dolgozik a Magyar Telekom Csoportnál. 2014 elején került a T-Systems Magyarország Gazdasági divíziójának élére.

Kaszás Zoltán

Új vezető irányítja az infokommunikációs megoldásokért felelős technológiai divíziót is. Ragoncsa Géza vezérigazgató-helyettes távozik a cégtől, helyére december elsejétől Kaszás Zoltánt nevezik ki. A vajdasági születésű Kaszás Zoltán korábban több magyar nagyvállalatnál töltött be informatikai vezetői pozíciót. Dolgozott többek között a Szerencsejáték Zrt.-nél, a Magyar Postánál, a Budapest Airportnál, a MOL Csoportnál, valamint volt az OTP szerbiai leányvállalatának informatikai vezetője is. A T-Systems közleménye szerint kinevezésével az Infokommunikációs megoldások divízión belül nagyobb hangsúlyt kap az integrált megoldások kialakítása.

A két személycsere mellett bővül is a menedzsment: Stanga Gyula, a cég eddigi operatív igazgatója fogja vezetni az újonnan létrehozott Vállalatműködtetési divíziót. Stanga Gyulát tavaly januárban nevezték ki az értékesítés-támogatásért felelős igazgatónak.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény