FőoldalÜzletÚj vezető áll a Telenor digitális szolgáltatásainak élén
2015. szeptember 03., csütörtök ::

Új vezető áll a Telenor digitális szolgáltatásainak élén

Aleksandra Banovic már négy éve dolgozik a Telenor Magyarországnál. A szakember – aki eddig a közép-kelet-európai regionális feladatokat látta el (Head of Sourcing) – mostantól a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettesi pozícióját tölti be

Aleksandra Banovic a Zágrábi Egyetemen szerzett villamosmérnök diplomát 1992-ben, majd 1999. és 2002. között az Egyesült Királyságban vett részt MBA mesterképzésben. Férjezett, egy kislány édesanyja, és magyarul, szerbül, angolul és németül is beszél.

2011-ben csatlakozott a Telenor Magyarország csapatához beszerzési és logisztikai igazgatóként és 2014-től a Telenor Csoport Központi Beszerzési Igazgatóságának vezetőségi tagjaként a közép- és kelet-európai régió négy országának beszerzéseiért is felelt. Előtte tíz évig dolgozott a UPC Magyarországnál beszerzési és logisztikai igazgatóként.

A Telenor két éve hozta létre a Digitális Szolgáltatások divíziót, amely elsősorban innovatív szolgáltatások fejlesztésével és piaci bevezetésével foglalkozott. Ilyen szolgáltatás többek között a mobil tévészolgáltatás, de ide tartoznak a mobil pénzügyi megoldásaik és több modern roamingcsomag is.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény