FőoldalÜzletRománián át jött az új Samsung vezér
2015. július 13., hétfő ::

Románián át jött az új Samsung vezér

Július 1-jével Joseph (Jeongwoo) Kimet nevezték ki a Samsung Electronics Magyar Zrt. elnökének. Az új vezető Facskó Istvánt váltja a pozícióban, aki négyéves elnöki megbízatásának lejártával elnöki tanácsadóként folytatja pályafutását a cégnél

Kinevezését Kim így kommentálta: "Megtiszteltetés számomra a megbízás, hogy vezessem a magyar leányvállalatot és csapatát, akik teljesítménye kimagasló volt az elmúlt években. Célunk, hogy tovább erősítsük a Samsung piacvezető pozícióját Magyarországon, és biztosítsuk a vállalat folyamatos növekedését."

Az új menedzser igazi Samsung-veterán, hiszen több mint 25 éve dolgozik különböző pozíciókban a dél-koreai világcégnél. Kimet tavaly januárban nevezték ki a Samsung Electronics Románia elnökének, ahol a román mellett a bolgár piac felügyeletét is ellátta. Ezt megelőzően 2011 és 2013 között a Samsung Electronics Balti Régiójának vezetője volt, míg 2008 és 2011 között a Samsung globális marketing tevékenységének összehangolásáért volt felelős. 2002 és 2008 között a Samsung Telecom üzletág vezetőjeként felügyelte a kelet-európai piacokat.

Jeongwoo Kim a hazai leányvállalat elnöki teendői mellett továbbra is felügyeli a Samsung tevékenységét Bulgáriában és Romániában.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény