FőoldalÜzletA Fujitsunál folytatja Gacsal József
2015. március 25., szerda ::

A Fujitsunál folytatja Gacsal József

Mint arról az ELEKTRONET hasábjain hírt adtunk, Gacsal József tizenkét év után távozott az Intel Hungarytól. Sajtóértesülések szerint március 23. óta immár a Fujitsu magyarországi leányvállalatának értékesítési igazgatójaként dolgozik

Feladatai közé tartozik a szolgáltatási csoport, a nagyvállalati értékesítési csoport, valamint a viszonteladói kereskedelmi csoport irányítása. Emellett a vállalat üzletfejlesztési tevékenységében is aktív szerepet fog betölteni.

Az üzletfejlesztés jól ismert terület számára, hiszen az Intel Hungarynél hosszú éveket töltött ebben a szerepkörben, így jól ismerheti például a Fujitsu meglévő és potenciális üzletfeleit is. A szakember korábban az IBM-nél és a Microsoftnál töltött be vezető pozíciókat.

Gacsal József aktívan részt vesz az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) munkájában is. Többek között alapítója és 2011. óta vezetője a szervezet elektronikai tagozatának. Az elmúlt években aktív szerepet vállalt az IVSZ oktatási stratégiájának kialakításában és a kormányzat felé történő képviseletében.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény