FőoldalÜzletSokoldalú, rövid vetítési távolságú projektorok
2015. január 23., péntek ::

Sokoldalú, rövid vetítési távolságú projektorok

Az Epson új, rövid vetítési távolságú projektorai kiváló minőségű képet vetítenek, alapfelszereltségként pedig számos funkciót kínálnak megfizethető áron. Az osztálytermekbe és a kisebb tárgyalókba szánt modellek a falra és a mennyezetre is felszerelhetők, vagy akár egy falhoz közeli asztalra helyezve is képesek vetíteni – ha fontos a helytakarékosság

Az új terméksorozat projektorai (EB-520, EB-525W, EB-530, EB-535W, EB-536Wi) a 3LCD technológiának köszönhetően rendkívüli minőségű képet és élénk színeket kínálnak. A magas kontrasztarány pontosabb megjelenítést és nagyobb fényerőt eredményez, még világos osztálytermekben vagy tárgyalótermekben is. Az új, nagy látószögű objektív pedig élesebb képet és jobb fókuszt biztosít.

„Ezek a kiváló minőségű projektorok sokoldalú megoldást kínálnak az iskolák és a vállalkozások számára. Felszerelhetők tantermekben, de könnyen mozgathatók több tárgyalóterem vagy campus között is. Az új sorozat modelljei ideális választást jelentenek régebbi projektorok cseréjekor, és a drágább interaktív táblák vagy ultrarövid vetítési távolságú projektorok alternatívájaként szolgálhatnak" - mondta Trevor Holt, az Epson Europe termékmenedzsere.

A felhasználók biztosak lehetnek a termék remek ár-érték arányában, mivel a sorozat egy olyan lámpát tartalmaz, amely a korábbi modellekhez képest 66 százalékkal hosszabb élettartamú, így a készülék alacsony fenntartási költséggel üzemeltethető. Az A/V némítás funkció energiatakarékos megoldása a lámpa fényerejét 70 százalékkal csökkenti, használatával a hallgatóság figyelme a vetítési felületről az előadóra terelhető vissza a prezentáció közben.

Az új projektorok emellett gyorsan és egyszerűen beállíthatók. A horizontális és vertikális trapézkorrekciónak köszönhetően nem csak a terem közepéről képesek szabályos képet vetíteni, amivel értékes munkaterület szabadulhat fel az osztálytermekben és a tárgyalókban. A rövid vetítési arányának köszönhetően a falhoz közel telepíthetők, így az árnyék és az elvakítás is kiküszöbölhető.

A projektor konfigurálását követően, a képernyő menü (OSD) beállításai egyszerűen átmásolhatók USB kulcs, USB kábel vagy hálózat használatával, ezért a további projektorokat nem szükséges egyesével beállítani.

A sokféle csatlakoztatási lehetőségnek (például HDMI) köszönhetően a projektor a legújabb digitális eszközökkel és a régebbi, analóg termékekkel is használhatóható, ezért nincs szükség a régebbi hardverek cseréjére.

Az EB-536Wi készülék egyszerre két interaktív tollat is támogat, így két felhasználó tud jegyzetelni a teljes vetítési felületre, méghozzá két, eltérő beállítású érintőtoll használatával.

Az EB-520, EB-525W, EB-530, EB-535W, EB-536Wi projektorok 2015 januárjától kaphatók, 337 000, 370 000, 370 000, 404 000, illetve 499 000 forintos áron.

Az Epson honlapja

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény