FőoldalRendszerintegrátorÚj biztonságtechnikai szeleprendszer hidraulikus rendszerekhez
2019. március 22., péntek ::

Új biztonságtechnikai szeleprendszer hidraulikus rendszerekhez

A Ross Controls bemutatta új Hydraulic Block & Bleed szeleprendszereit, amelyeket biztonságtechnikai alkalmazásokban Category-4, PLe besorolásig külső monitorozásra terveztek. A nagy megbízhatóságú, pneumatikus biztonságtechnikai szeleprendszereiről iparágszerte ismert Ross Controls korábbi fejlesztéseinek eredményére és tapasztalataira hagyatkozva kínálja új megoldásait, immár hidraulikus rendszerek felhasználói számára

A Ross Hydraulic Block & Bleed (HBB) sorozat egy D03, D05 és D07 méretosztályokban létező, többcsonkos elágazóra épített elrendezésben érhető el SAE-8, SAE-12 és 1-1/4 Code 61 portméretekkel. Az új szeleprendszerek a bemeneti ágon túlnyomáscsökkentő szeleppel vannak ellátva, a külső monitorozást pedig pozíciószenzorok támogatják. A HBB sorozatú szeleprendszerek integrált védelmet nyújtanak az ártó szándékú szelepáthangolás ellen, a biztonságtechnikai funkció pedig a hidraulikus tápnyomás blokkolására és a leáramlási nyomás tartályba való visszavezetésére hivatott.

A HBB sorozatú biztonsági szeleprendszer egy redundáns, alapállapotban zárt, orsós típusú szeleprendszer, közvetlen szolenoidos vezérléssel vagy egyéb. Az új rendszer a biztonságos, redundáns üzemeltetés jegyében a külső monitorozásra van kitalálva, a biztonságot a külső monitorozás céljára elektromos biztonságtechnikai rendszer által kezelhető pozíciószenzorokkal szavatolja.

A Ross a pneumatikus technológiákban a kezdetektől fogva vezető szerepet töltött be, újdonságaival pedig immár a hidraulikus rendszerek üzemeltetői számára is kínál vonzó biztonságtechnikai megoldásokat, amelyeket a jövőben újabb ajánlatokkal terveznek kiegészíteni.

A Ross Controls honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény