FőoldalRendszerintegrátorPrecíziós, emelt teljesítményű, digitális nyomásmérők
2016. július 08., péntek ::

Precíziós, emelt teljesítményű, digitális nyomásmérők

Az új kalibrációs- és mérőműszert az univerzális felhasználhatóság jegyében tervezte meg a gyártó WIKA. A CPG1500 típusnevű újdonság a 0 ... 1000 bar nyomástartománnyal kompatibilis, mérési pontossága akár 0,05%. Az eszköz beépített adatgyűjtője másodpercenként akár 50 mérési eredmény rögzítésére alkalmas, az adatokat pedig vezeték nélkül képes továbbítani további feldolgozás céljára a WIKACal szoftverbe. A vonzó ár/teljesítményarányú eszköz használhatóságát olyan további funkciók szolgálják, mint a minimum/maximum memória vagy integrált hőmérsékletmérés

A CPG1500 új menüstruktúrája gyors, intuitív módot nyújt a paraméterek bevitelére. Az 5 ½ digites, hasábdiagramos megjelenítést is támogató és nagyméretű szöveges mezővel rendelkező kijelző helyszíni analízist is lehetővé tesz.

A CPG1500 kimagasló méréstechnikai képességeit megerősített burkolatban kínálja. Az IP65 besorolású védelmen felül gyújtószikramentességet is kínál (IECEx, ATEX és CSA jóváhagyások szerint), és összességében még szélsőséges üzemi feltételek mellett is megbízhatóságot és tartósságot kínál.

A WIKA honlapja

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény