FőoldalRendszerintegrátorAz automatizálás és a citrusfélék
2014. március 31., hétfő ::

Az automatizálás és a citrusfélék

A Paramount Citrus cégnél az automatizálás segítségével a citrusfélék feldolgozása és csomagolása alatt is megőrizhető azok frissessége

Persze azért a dolog egy kicsit bonyolultabb, és ezt a mellékelt gyártó- és szállítóberendezések, energetikai rendszerek képei is bizonyítják.

Összességében az eredmény (a csomagolt gyümölcsök frissessége) az alábbi főbb komponensek hatékony támogatásával jön létre: a gyártórendszerek gondos konstrukciója, energiahatékony felépítmények és technológiai rendszerek, integrált automatizálás.
Mindezek teszik lehetővé, hogy egy óriási gyümölcsfeldolgozó és -csomagoló cég képes legyen a szezonális termékeket gyorsan és frissen tartva a piacra juttatni.

Külön ki kell emelnünk az energetikai rendszert, amelyet a Bloom Energy szállított.

Az energetikai rendszer hatékony és takarékos, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a betakarított termést először hőkezelni kell, majd pedig tárolási, csomagolási hőmérsékletre hűteni. A kaliforniai nap nagy segítség az energiatakarékos és hatékony hűtő/fűtő energetikai berendezések kialakításában: egy 1 MW-os PV cella segítségével olyan hidrogéncella állítja elő a termeléshez szükséges elektromos energiát, amely nem tartalmaz oxidációs folyamatot!

Forrás

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény