FőoldalRendszerintegrátor„Rohde & Schwarz Value Instruments” műszerek
2013. március 12., kedd ::

„Rohde & Schwarz Value Instruments” műszerek

A HAMEG Instruments 2005 óta a Rohde & Schwarz leányvállalata, kiegészítve az anyacég méréstechnikai kínálatát az alacsonyabb árkategóriájú berendezések világában. A HAMEG-műszerek a Rohde & Schwarz értékesítési lánca kínálta termékválaszték szerves részét képezik, melyet a HAMEG műszereken megtalálható kettős logó is jól hangsúlyoz

A felhasználói igényekhez optimalizált mérőműszerek

Egy nagy kutató-fejlesztő laboratórium vagy akár egy kisebb szerviz mindennapi életében nem mindig kellenek összetett, bonyolult mérések és átlagon felüli, csúcskategóriás műszerek. Sokkal inkább precíz, megbízható, univerzális mérőeszközökre van szükség. Pontosan ezt nyújtják a „Rohde & Schwarz Value Instruments" értékcentrikus berendezései: gyakorlatias funkciókat kiváló mérési jellemzőkkel, könnyű kezelhetőséggel — és mindezeket megfizethető áron.

 

A szolgáltatás, amely a sikerhez vezet

Közel 80 éves sikertörténettel büszkélkedő elektronikai vállalatként stabil rendszert építettünk ki világszerte, ami globális szolgáltató- és értékesítőhálózatot, 24 órás ügyfél-támogatási hátteret, továbbá technológiai központokban létesített kutató-fejlesztő intézeteket foglal magában. Függetlenül attól, hogy milyen módon szerzik be Ügyfeleink a termékeinket — közvetlen értékesítési csatornákon, viszonteladótól vagy a már számos országban bevezetett R&S Surf-In internetes áruházunkból —, mindig van lehetőség személyes segítség igénybevételére. Világszerte bárhol, bármikor.

Ismerje meg, és próbálja ki!

Elektronikai Méréstechnika Kiállítást rendez a Rohde & Schwarz 2013. március 26-án Győrben, melyre szeretettel várja az érdeklődőket. Jöjjön el és ismerje meg a méréstechnika legújabb titkait, szerezzen személyes tapasztalatokat a „Value Instruments" műszerekről, és konzultáljon szakértőinkkel!


Bővebb információt a www.rohde-schwarz.hu oldalon találhat.

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény